Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Horor v českej reštaurácii: Miestny novinár mal zastreliť manželku, mrazivé slová svedka

V českom Rychnově nad Kněžnou sa odohrala tragédia. Zobraziť galériu (3)
V českom Rychnově nad Kněžnou sa odohrala tragédia. (Zdroj: Reprofoto-tn.nova.cz, facebook)

RYCHNOV NAD KNĚŽNOU - Vo štvrtok večer otriasol Českou republikou šokujúci prípad. Pri streľbe v reštaurácii v Rychnove nad Kněžnou ťažko zranili 47-ročnú ženu. V nemocnici svoj boj o život prehrala. Podľa českých médií mal spúšť stlačiť jej manžel, miestny novinár. Tri deti tak prišli o milovanú matku. Údajne preto, že chcela požiadať o rozvod.

Podozrivého polícia zadržala priamo na mieste činu. Šťastím bolo, že nik ďalší z nevinných ľudí neutrpel zranenia. V osudnej chvíli sa v reštaurácii malo nachádzať okrem personálu aj 13 ďalších hostí. K streľbe však došlo v odľahlom priestore, kde bola dvojica osamote. 

Manželku mal zastreliť miestny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook:M.D.)

Jeden zo svedkov krvavej drámy, ktorý v podniku pracuje ako kuchár, na desivé chvíle nezabudne do konca života. "Stál som oproti tebe a slová, ktoré si mi povedal, "zabil som svoju ženu, zavolajte políciu," vo mne zostanú navždy! Nikdy som toto zažiť nechcel!" adresoval údajnému 49-ročnému strelcovi na sociálnej sieti.

Slová svedka streľby v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Reprofoto:Facebook)

Polícia dnes popoludní 49-ročného muža, ktorý bol strelcom, obvinila z vraždy. Dvojica mala tri deti - dve dospelé a jedno 13-ročné. Prečo sa však miestny novinár mal uchýliť k tak krutému činu? Dôvodom mali byť nezhody v manželstve, ktoré mali vyvrcholiť tým, že žena chcela požiadať o rozvod. Informovalo o tom viacero českých médií, medzi nimi aj portál Blesk.

Dráma v českej reštaurácii: Po hádke manželov sa strhla streľba, žena je v kritickom stave

Oznámenie o streľbe prijala polícia krátko po 20:00. "Na miesto vyšiel okamžite kompletný výjazd kriminalistov, ktorí tu stále pracujú a zaisťujú všetky informácie a dôkazy potrebné na objasnenie tohto činu," uviedla krátko po incidente česká krajská policajná hovorkyňa Ivana Ježková. V súčasnosti je muž v policajnej cele, pravdepodobne bude čeliť obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Viac o téme: StreľbaSmrťManželkaNovinárČR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu