Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záhadná smrť vodiča: Zhrození zamestnanci sa pozreli do cisterny s mliekom a premkla ich hrôza

Mlieko mnohí považujú za škodlivý nápoj. Zobraziť galériu (2)
Mlieko mnohí považujú za škodlivý nápoj. (Zdroj: Getty Images)

MADRID – Španielska polícia začala vyšetrovanie možnej samovraždy. Telo vodiča nákladného auta (63) totiž našli jeho kolegovia plávajúce v cisterne na mlieko. Vyšetrovatelia si myslia, že jeho smrť bola buď nehoda alebo samovražda.

Telo vodiča menom José Rodríguez Amor bolo nájdené v cisterne na mlieko v meste Chantada v severozápadnom Španielsku. Jeho kolegovia po príchode do práce videli, že cisterna má otvorenú nádrž a keď sa pozreli dovnútra, uvideli mužovo telo plávajúce v mlieku.

Zrejme vyliezol na korbu nákladného auta, aby skontroloval náklad, čo však môže robiť len vyškolený personál. Podľa španielskych mediálnych správ sa našla topánka mimo kamióna, čím sa tajomstvo ešte prehĺbilo. Odborníci hovoria, že je veľmi ťažké utopiť sa v mlieku pre jeho zložky, ktoré nadnášajú oveľa viac ako voda. Mlieko má celkovo vyššiu hustotu.

Firma, kde muž pracoval.
Zobraziť galériu (2)
Firma, kde muž pracoval.  (Zdroj: Google Street View)
Je možné, že muž strávil niekoľko hodín v nádrži a zomrel na podchladenie, pretože mlieko sa udržiava na teplote štyri alebo päť stupňov. Podľa španielskych médií na tele neboli nijaké vonkajšie znaky násilia a účasť tretej strany bola vylúčená. Hoci sa tragédia posudzuje ako nehoda, vyšetrovatelia tvrdia, že nevylučujú možnosť samovraždy, kým pitva neodhalí príčinu smrti.

Obeťou bol Španiel pochádzajúci z okresu Trabada v meste Lugo. Pracoval pre mliekárenskú spoločnosť Chantada Mliečne výrobky, zbieral mlieko z fariem a zvážal ho do spracovateľských centier.

Viac o téme: SmrťCisternaŠpanielskoMlieko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu