Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Požiar v indonézskej továrni pripravil o život desiatky ľudí: Niektoré telá ani nejde identifikovať

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/AP Photo)

LANGKAP - V indonézskej továrni na výrobu zápaliek vypukol požiar, ktorý pripravil o život najmenej 30 ľudí. Informovali o tom miestne úrady. Požiar zachvátil budovu v okrese Langkap v provincii Severná Sumatra. Posledné štyri roky si ju prenajímal podnikateľ z mesta Medan.

V indonézskej továrni na výrobu zápaliek vypukol požiar, ktorý pripravil o život najmenej 30 ľudí. Informovali o tom miestne úrady. Požiar zachvátil budovu v okrese Langkap v provincii Severná Sumatra. Posledné štyri roky si ju prenajímal podnikateľ z mesta Medan.

Mnohé z obetí zhoreli tak, že ich nebolo možné identifikovať. Medzi mŕtvymi sú aj tri deti. Indonézska televízia odvysielala zábery zhorenej budovy s troskami vo vnútri. Podľa polície príčina nešťastia zatiaľ nie je známa.

Milióny Indonézanov pracujú v nevyhovujúcich bezpečnostných podmienkach a podobné nešťastia s fatálnymi dôsledkami sú preto v krajine častým javom. Najmenej 47 osôb vrátane neplnoletých zomrelo v októbri 2017 počas požiaru fabriky na výrobu pyrotechniky neďaleko Jakarty.

Viac o téme: PožiarTováreňIndonéziaJakartaLangkap
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu