Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vášeň pre žltú kabelku: VIDEO: Zlodej vláčil predavačku po zemi, ale chytili ho okoloidúci

(Zdroj: Městská policie Brno)

BRNO – Niekoľko metrov ťahal zlodej v Brne po zemi predavačku, ktorá sa mu snažila zabrániť v krádeži kabelky. Násilníkovi sa nakoniec podarilo ženu striasť, jeho únik však zastavila trojica okoloidúcich mužov.

Zlodej (26) v podchode pod hlavnou brnianskou stanicou minulý štvrtok schmatol vystavenú žltú kabelku a chcel s ňou utiecť. V tom mu zabránila predavačka (70), ktorá mladíka chytila za ruku. „Podozrivý sa však nezastavil, žena spadla na zem a on ju vliekol za sebou až ku schodisku. Tam sa žene vytrhol a nechal ju ležať na zemi,“ opísal hovorca polície Jakub Ghanem.

Mladík už bez kabelky chcel utiecť po schodoch na ulicu, ale vydali sa za ním traja prenasledovatelia. Jeden z nich utekajúceho zlodeja chytil pred obchodným centrom na rohu Nádražnej ulice, zatiaľ čo ďalší dvaja privolali hliadku mestskej polície.

„Mne nenapadlo, že kabelku nepustí. Že ma zvalí na zem a bude ma ťahať,“ povedala policajtom predavačka, ktorá vyviazla bez zranení. Mestskí policajti po vypočutí ostatných svedkov odovzdali zadržaného štátnym policajtom. Tí sa budú prípadom ďalej zaoberať, páchateľ je podozrivý z trestného činu. Bolo by však treba preveriť aj to, či má majiteľ obchodu povolenie vystavovať tovar mimo predajne.

Viac o téme: ZlodejPredavačkaKabelka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu