Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Horor na dovolenke: Tínedžerka bola sama v saune, keď za ňou prišiel... trauma do konca života

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Hotel Best Delta)

PALMA DE MALLORCA - Španielska polícia pátra po mužovi, ktorý sledoval pätnásťročnú dievčinu v hoteli na Malorke, neskôr za ňou išiel do sauny a tam ju znásilnil. Ide údajne o zahraničného občana, ktorého identitu už poznajú, no zatiaľ ju nezverejnili.

K incidentu došlo v štvorhviezdičkovom hoteli Best Delta v meste Llucmajor neďaleko metropoly Palma de Mallorca 31. mája okolo štvrtej hodiny popoludní. Podľa informácií miestnej polície násilník tínedžerku, ktorá v stredisku dovolenkovala so svojou rodinou, sledoval dlhšie a čakal len na moment, kedy bude sama. Stalo sa tak v hotelovej saune, kde išiel hneď za ňou a tam ju pohlavne zneužil. 

Horor na dovolenke: Tínedžerka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Hotel Best Delta)

Páchateľ, ktorého sa vraj už podarilo identifikovať na základe záberov z bezpečnostných kamier, nebol hosťom spomínaného hotela a nie je Brit. Dievčina zalarmovala políciu okamžite po útoku a následne bola prevezená do nemocnice na vyšetrenie. Po útočníkovi stále pátrajú. "Tento prípad berieme mimoriadne vážne. Momentálne všetky svoje sily sústreďujeme na jeho dolapenie," povedal zdroj z prostredia vyšetrovateľov miestnemu denníku Ultima Hora. 

Horor v raji: VIDEO Miriam (†26) si užívala cestu po exotike, znásilnili ju a telo ukryli pod skaly

Best Delta hotel už musel jednu nepríjemnosť riešiť minulý rok v apríli, keď tu spadla z veľkej výšky turistka a zranila sa počas toho, ako si robila selfie. 

Viac o téme: DovolenkaSaunaHotelZnásilnenieMalorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu