Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šokujúce VIDEO z Chorvátska: Na autobus plný cestujúcich spadol počas jazdy strom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

ZÁHREB – Autobus chorvátskej spoločnosti Dalmatinec smeroval v ten deň do mesta Omiš. Vo vozidle bolo len niekoľko cestujúcich. Keď prechádzali okolo obľúbenej letnej destinácie Krilo Jesenice, ozvala sa zrazu rana ako výbuch bomby!

Na autobus „Dalmatinec“ padol mohutný strom. V tom momente bolo vo vozidle niekoľko cestujúcich. Predstavte si, že podriemkavate na sedadle a zrazu tesne pred vami pristane v autobuse strom. Pol metra hrubý, 15 až 20 metrov dlhý! Našťastie nespadol priamo na cestu, odlomil sa a skotúľal po svahu, až potom pristál na autobuse. Stiahol so sebou aj dva či tri podobne veľké stromy. Našťastie nikto neutrpel zranenie.

Na YouTube sa objavil videozáznam z kamery v nešťastnom autobuse. Video dokumentuje ranu, pád stromu a šok cestujúcich. Možno naozaj hovoriť o šťastí, že sa nič tragické nestalo. Vodič Frane Plepel po nehode povedal: „Ten strom spôsobil taký rachot, až som si myslel, že je to bomba! Našťastie sa všetko dobre skončilo, boli tam len štyria či piati cestujúci a nikto sa nezranil.“  

Šokujúce VIDEO z Chorvátska:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: StromAutobusChorvátsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu