Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Desivý koniec hádky dvoch šoférov: Turisti z autobusu svedkami hroznej scény, smrť pred ich očami

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PARÍŽ - Vodič zájazdového autobusu v utorok v centre Paríža zámerne narazil do šoféra osobného auta, s ktorým sa predtým po zrážke oboch vozidiel pohádal. Muž bol na mieste mŕtvy. Vodič autobusu je vo väzbe pre podozrenie z vraždy, píšu francúzske médiá.

Dramatický koniec výletu do Chorvátska: VIDEO Na českej diaľnici začal horieť autobus so 44 deťmi

Incident sa stal na Voltaireovom nábreží neďaleko múzea Louvre po ľahkej kolízii oboch vozidiel. Vodič auta vystúpil a muži sa začali cez sklo dohadovať. Šofér autobusu plného turistov potom naštartoval, rozbehol sa a vodiča auta pritlačil proti inému autobusu. Päťdesiatšesťročná obeť zomrela okamžite, uviedla polícia.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: pixabay.com)

Podľa svedkov autobus narazil zozadu do auta. Škoda bola síce iba malá, no vodič vystúpil z vozidla a išiel konfrontovať autobusára k jeho oknu. Strhla sa hádka, ktorá nakoniec eskalovala. Vodič autobusu znova naštartoval a prudko zvrtol volant doľava, čím svojho soka rozdrvil o iný autobus.

Skúška na alkohol u štyridsaťšesťročného vodiča autobusu bola negatívna. Cestujúcim bola poskytnutá psychologická pomoc. Meno ani jedného z mužov nebolo zverejnené. Pri dokázaní viny hrozí šoférovi až 30 rokov za mrežami. Momentálne sa nachádza vo väzbe v Paríži.

Viac o téme: AutobusHádkaZabitieVodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu