Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Záhadná smrť v penzióne: V izbe našli muža (†53) a dve ženy (†30, †33) zastrelených kušou

Na snímke penzión v meste Passau v spolkovej krajine Bavorsko, v ktorom sa našli telá troch ľudí Zobraziť galériu (4)
Na snímke penzión v meste Passau v spolkovej krajine Bavorsko, v ktorom sa našli telá troch ľudí (Zdroj: TASR/Lino Mirgeler/dpa)

MNÍCHOV - Nemecká polícia potvrdila, že v izbe jedného z penziónov v meste Passau v spolkovej krajine Bavorsko sa v sobotu našli telá troch ľudí, ktorí boli pravdepodobne usmrtení strelou z kuše. Informovala o tom v nedeľu agentúra DPA.

Sériový vrah na Cypre: Našli jeho ďalšiu obeť, z jazera vytiahli kufor s telom 8-ročnej Eleny

Mŕtve telá 53-ročného muža a dvoch žien vo veku 30 a 33 rokov objavili v sobotu pracovníci penziónu. Vo všetkých boli zabodnuté šípy. V izbe sa okrem tiel našli aj dve lovecké kuše. Trojica sa v penzióne ubytovala v piatok a trojposteľovú izbu si objednala na tri dni. Všetky obete mali nemecké občianstvo, napísal na svojej internetovej stránke denník Passauer Neue Presse. 

Penzión, v ktorom objavili mŕtve telá
Zobraziť galériu (4)
Penzión, v ktorom objavili mŕtve telá  (Zdroj: TASR/Lino Mirgeler/dpa)

Polícia v súčasnosti preveruje, aký bol medzi obeťami vzťah, ako aj to, čo viedlo k ich usmrteniu. Dolnobavorská policajná hovorkyňa však vylúčila, že by niektorá z mladých žien bola mužovou dcérou.

Na snímke penzión v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR/Lino Mirgeler/dpa)

Muž a 33-ročná žena pochádzajú podľa vyšetrovateľov zo západonemeckej spolkovej krajiny Porýnie-Falcko. Tridsaťročná žena je z Dolného Saska na severozápade Nemecka. Pátraniu by mohla napomôcť pitva naplánovaná na pondelok, uviedla DPA.

FOTO Záhadná smrť v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR/Lino Mirgeler/dpa)

Prevádzka penziónu medzitým pokračuje, akoby sa tu deň predtým nič nestalo. "Dnes otvorené," hlása kriedou vyhotovený nápis na tabuli. Miestna reštaurácia dnes bola plná. "Jasné, že sme o tom počuli," povedala návštevníčka obľúbeného cieľa výletníkov. "Je to hrozné. Ale teraz oslavujeme Sviatok matiek," uviedla žena citovaná agentúrou DPA a podotýka, že stôl už bol objednaný. Ani ďalší hostia si nenechali pokaziť chuť.

Viac o téme: TeláKušaNemeckoPassau
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu