Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nečakaná tragédia na strednej škole: Tínedžer (†13) skúšal nebezpečný trik, zabilo ho to

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HICKORY - K obrovskej tragédii došlo na strednej škole v americkom štáte Severná Karolína. Tamojší školák tam spadol z druhého poschodia, o niekoľko dní neskôr svojim zraneniam podľahol. Stalo sa tak zrejme v dôsledku neuváženého konania.

Trinásťročný Hawk navštevoval ôsmu triedu na strednej škole Northview Middle School v meste Hickory v okrese Catawba. Televízia FOX46 informovala, že počas prestávky sa pokúšal skĺznuť zo zábradlia na druhom poschodí. Stratil však rovnováhu a spadol dolu. S vážnymi poraneniami bol vrtuľníkom prevezený do nemocnice v meste Charlotte. Tam o týždeň neskôr bohužiaľ zomrel

Tragédia na východe: FOTO Babička viedla Martina (†9) do školy, pri ihrisku ho zavalil plot

Schodisko v spomínanej škole chráni zábradlie vysoké približne 1,2 metra. Polícia sa teraz chystá preskúmať kamerové záznamy, aby zistila, čo predchádzalo tomuto tragickému incidentu. "Máme za sebou veľmi ťažký týždeň. Jeden z našich ôsmakov spadol zo schodiska. Rodine nebohého chlapca vyjadrujeme úprimnú sústrasť," uviedla riaditeľka školy Nala Saddler-Sherrillová.

Spomienkové zhromaždenie pre nebohého študenta
Zobraziť galériu (2)
Spomienkové zhromaždenie pre nebohého študenta  (Zdroj: Facebook/Northview Middle School - HPS)
​​

"Máme za sebou extrémne ťažký týždeň. Jeden z našich ôsmakov spadol z druhého poschodia. Jeho rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť," uviedla riaditeľka školy Nala Saddler-Sherrillová. Ďalšie informácie poskytne po ukončení vyšetrovania, rodina zosnulého chlapca si totiž nepraje zverejňovanie detailov tohto nešťastného prípadu.

Viac o téme: TragédiaŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu