Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Tento muž žil týždeň ako žena

Jan Sehnal Zobraziť galériu (3)
Jan Sehnal (Zdroj: Nový Čas Nedeľa)

BRATISLAVA - Depilácia nôh, manikúra, masáže tváre, nakupovanie sexy bielizne, vytrhávanie obočia, sledovanie romantických filmov, čítanie ženských časopisov, telefonovanie mamičke - to je iba stručný výpočet toho, čím si redaktor nášho vydavateľstva Jan Sehnal po celý týždeň vypĺňal svoj čas.

Náročných 168 hodín sa hral na ženu, podstupoval rovnaké procedúry, správal sa ako ona a pokúšal sa aj tak premýšľať.

V natrieskanej krčme, kde si so svojím najlepším kamarátom Petrom pravidelne dávame "popracovné" pivko, si namiesto pollitra objednávam dve deci vínka Cabernet Sauvignon. "Po pive som hrozne nafúknutý," odpoviem na otázku v Petrových očiach.

Keď spustí o nedávnom futbalovom derby, pýtam sa ho, ako mu to klape doma. "V pohode," odpovie a pokračuje v hodnotení futbalu. Odpijem si vínka a skúsim znova: "Pekné topánky. Kde si ich kúpil?" Peter mi venuje udivený pohľad, ktorý sa stočí k mojím rukám: "Ako to držíš ten pohár?!"

Je načase ísť s pravdou von. Už týždeň zakúšam, aké to je byť ženou. Snažím sa prežiť si obavy i každodenné úlohy modernej ženy 21. storočia. Sedem dlhých dní žijem tak, ako si predstavujem, že by mohla žiť žena - trápim sa celulitídou, som posadnutý hľadaním toho pravého partnera a neustále premýšľam o svojich biologických hodinách...

ČÍTAJTE V NOVOM ČASE NEDEĽA!

 

Tento muž žil týždeň
Zobraziť galériu (3)
Viac sa dočítate v Novom Čase Nedeľa.
   

NOVÝ ČAS NEDEĽA V PREDAJI UŽ DNES!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu