Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kamionista si užíval s dvoma prostitútkami, polonahý potom bežal za policajtmi, hrozné zistenie!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PŘEDLICE – Český kamionista vybehol zo svojho vozidla len v trenírkach a tričku, aby strážnikom oznámil krádež. Tej sa podľa jeho slov mali dopustiť dve prostitútky, ktoré si k sebe pozval do kabíny. Polícii sa nakoniec jedna z nich čiastočne priznala.

Polonahý vodič kamiónu uplynulý piatok zastavil ústeckých strážnikov pri priemyselnej zóne v mestskej časti Předlice, aby im oznámil, že ho práve okradli dve prostitútky.

Svoj nepríjemný zážitok im vyrozprával len v trenírkach a tričku počas toho, ako čakali na príchod štátnej polície. Hovoril im o tom, ako si ich k sebe pozval do kamiónu a zaplatil im za sexuálne služby 20 eur. „Keď z kamiónu odchádzali, došlo ku krádeži príručnej batožiny,“ povedal hovorca ústeckých strážnikov Jan Novotný.

Ulica
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Len čo si šofér všimol, že nemá doklady a peniaze, sporo odetý vybehol z kabíny. Tak natrafil na strážnikov, ktorým vykreslil, ako ženy vyzerali. Jednu z nich tak zadržali asi päť metrov od miesta, kde zastavilo policajné auto. „Podozrivá uviedla, že k poskytnutiu sexuálnych služieb skutočne došlo, ale tvrdila, že ona tašku nevzala, uviedol Novotný pre iDnes.cz s tým, že hliadke ale opísala svoju kolegyňu, prezradila i jej meno.

Ulica
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)


Čítajte aj: Miroslav znásilňoval a týral prostitútky: VIDEO Sudca pochybil, kriminálnik teraz behá po slobode!


Tú si všimol aj ďalší vodič obďaleč stojacich kamiónov. Zo svojej kabíny videl, ako žena zahodila do trávy nejakú tašku a ponáhľala sa ďalej.

„Strážnici čakali na príchod polície, keď si svedok všimol, ako ulicou Hrbovická ide po chodníku žena, ktorá odhodila pred chvíľou tašku do trávy a utiekla. Strážnici dotyčnú zadržali, tá sa im ku krádeži priznala,“ potvrdil hovorca. Doplnil, že keď muži zákona odcudzenú príručnú batožinu naozaj našli na určenom mieste, odovzdali ju poškodenému. Ten potom zistil, že síce mu nechýbajú nijaké doklady, ale zmizli peniaze.

Ulica
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

„Dvadsaťsedemročná žena je podozrivá z krádeže a neoprávneného opatrenia, falšovania a pozmeňovania platobného prostriedku. Celková škoda bola vyčíslená na 3 600 korún (cca 140 eur). Zatiaľ nebola obvinená,“ doložil policajný hovorca Daniel Vítek s dôvetkom, že zadržanej žene hrozia až dva roky väzenia.

Viac o téme: ProstitútkaKrádežKamionista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu