Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rodičia s dcérkou sa vracali z dovolenky: VIDEO Najhorší zážitok z lietadla, toto naozaj nečakali

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: WPLG)

DETROIT - Yossi Adler (36), jeho manželka Jennie a ich 19-mesačná dcéra sa v stredu večer vracali domov z dovolenky v Miami, keď sa im stala veľmi nepríjemná vec. Tesne predtým, ako lietadlo do Detroitu vzlietlo, prišli za nimi členovia posádky a vyviedli ich späť k bráne. Zamestnanci aeroliniek American Airlines ako dôvod ich postupu uviedli, že sa niektorí cestujúci sťažovali na ich telesný zápach.

VIDEO drámy na moskovskom letisku: České lietadlo narazilo na sneh a ľad, skončilo mimo dráhy

"Nezapáchame. S nami je všetko v poriadku," hovorí Adler na videu, ktoré natočil svojím mobilným telefónom počas rozhovoru so zamestnancom. "Nesmrdíme, jasné? Nikto tu nepáchne," bráni sa hlava rodiny s tým, že sa sprchujú každý deň.

Americká letecká spoločnosť pre Local 10 potvrdila, že Adler a jeho rodina boli z letu vyvedení po tom, ako sa niekoľko cestujúcich sťažovalo na ich telesný zápach. Dodala, že rodina dostala hotelovú izbu a stravné poukážky na noc a bol im rezervovaný nový let vo štvrtok ráno.

Rodičia s dcérkou sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: WPLG)

Podľa Adlera im aerolinky prisľúbili, že im vrátia aj ich batožinu, vrátane autosedačky a kočíka, ale namiesto toho zostala v stroji, ktorý odletel do Detroitu. Tam si ju potom našli.

Jennie uviedla, že boli z celej situácie takí nešťastní a šokovaní, že dokonca zastavili niekoľko ľudí na letisku, aby sa spýtali, či naozaj smrdia. "A oni hovorili niečo ako: "Ach bože, je nám to také trápne, že vám niekto mohol urobiť takúto vec, nie!" tvrdí Jennie.

Adler sa domnieva, že existuje iný dôvod, prečo on a jeho rodina museli opustiť lietadlo, hoci mu nikto nepotvrdil aký. Chce však, aby mu aerolínie povedali pravdu.

Viac o téme: LietadloZápach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu