Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kamera zachytila incident, z ktorého zostáva rozum stáť: VIDEO Toto by nechcel nikto zažiť

(Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Nebezpečenstvo číha pravdepodobne na každom rohu. Svedčia o tom stredajšie zábery z bezpečnostnej kamery, ktorá zachytila, ako bezdomovec v centre Los Angelese na ulici za bieleho dňa strčí náhodného okoloidúceho pod kolesá nákladiaka. Z miesta činu potom odchádza, akoby sa nič nestalo.

Najhoršieho sériového vraha posledných desaťročí odhalili náhodou: S úsmevom priznal 90 zabitých žien

Muž vo výraznej reflexnej bunde s kapucňou na hlave sedí na stoličke na chodníku, zatiaľ čo okolo neho chodia ľudia. Keď sa k nemu priblíži postarší pán okolo šesťdesiatky, zrazu sa postaví a celou silou do neho strčí, až okoloidúci spadne na cestu priamo pod kolesá ťahača.

Kamera zachytila incident, z
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

Bezdomovec pokojne odchádza z miesta incidentu, akoby sa nechumelilo. Obeť zostala uviaznutá pod prednou ľavou pneumatikou, kým vodič zacúval a chodca vyslobodil. Potom mu prišiel na pomoc jeden zo svedkov a doráňaného muža, ktorý sa dokázal postaviť na vlastné nohy, odviedol do bezpečia.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Losangelská polícia podľa miestnych médií uviedla, že potom obeť previezla sanitka do nemocnice. Okrem zlomenín však utrpela aj kolaps pľúc. Je v kritickom stave, ale vyzerá to, že útok prežije. Po niekoľkohodinovom pátraní sa policajtom podarilo v stredu večer zadržať aj podozrivého muža. Obvinili ho z pokusu o vraždu. Motív jeho konania nie je známy.

Viac o téme: BezdomovecChodecútok Los Angles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu