Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tvrdá rana pre Salviniho: Rozchod s priateľkou, intímna fotografia na sociálnych sieťach

Taliansky minister vnútra Salvini
Taliansky minister vnútra Salvini (Zdroj: SITA/Giuseppe Lami/ANSA via AP)

RÍM - S talianskym ministrom vnútra a vicepremiérom Matteom Salvinim sa v pondelok verejne rozišla jeho priateľka, televízna moderátorka Elisa Isoardiová, ktorá svoje rozhodnutie ukončiť vzťah s politikom zverejnila na viacerých sociálnych sieťach. Informovala o tom agentúra AP.

"Nie za tým mi bude ľúto, čo sme si navzájom dali, lež za tým, čo sme si ešte mali dať," napísala na Instagrame Isoardiová, citujúc súčasného talianskeho básnika a speváka Gia Evana. K poetickej rozlúčke pridala poďakovanie: "S nesmiernou úctou k ozajstnej láske, čo nás spájala, vďaka ti, Matteo."  Text ešte moderátorka doplnila fotografiou na ktorej leží v bielom župane v posteli a usmieva sa. Oproti nej leží do pol pása vyzlečený Salvini a obrátený k nej sa jej so zatvorenými očami opiera hlavou o plece.

 

 

Fotografia polonahého Salviniho, ktorú moderátorka okrem Instagramu zverejnila aj na Twitteri, sa v Taliansku okamžite stala hitom. Salvini (45), ktorý stojí na čele koaličnej pravicovo-populistickej strany Liga severu (LN), je rozvedený a má dve deti; syna Federica (nar. 2003) s exmanželkou Fabriziou Ieluzziovou a dcéru Mirta (nar. 2012) s bývalou priateľkou Giuliou Martinelliovou. Salvini je tiež skalným fanúšikom futbalového klubu A.C. Miláno. Isoardiová (35), v súčasnosti v talianskej verejnoprávnej televízii RAI moderuje obľúbený program o varení.

Viac o téme: RozchodRímTalianskoMatteo Salvini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu