Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záhadná smrť na výletnej lodi: Mladík (†29) zomrel pri rozlúčke so slobodou, v kalužiach krvi

Christopher McGrory so svojou snúbenicou. Zobraziť galériu (4)
Christopher McGrory so svojou snúbenicou. (Zdroj: Facebook)

FLORIDA - Mladík z Floridy zomrel počas vlastnej rozlúčky so slobodou na palube výletnej lode, ktorá smerovala na Bahamy. Christopher McGrory oslavoval svoju nadchádzajúcu svadbu, ktorá sa mala uskutočniť 1. decembra, keď tragicky spadol a nikto mu už nedokázal pomôcť.

Hororový koniec rozlúčky so slobodou: Budúcej neveste (†26) sa stala osudnou traktorová vlečka

McGrory cestoval loďou Grand Classica, s kapacitou 1680 pasažierov, ktorá v piatok vyrazila z prístavu v Palm Beach a smerovala do Freeportu na Bahamách. Loď sa nachádzala približne 20 km východne od prístavu, keď Americká pobrežná stráž dostala okolo 20.00 h. volanie o pomoc a vyrazila na uvedené miesto. Mladíka previezli na pobrežie a odtiaľ do zdravotníckeho centra v Palm Beach, kde bol prehlásený za mŕtveho.

Záhadná smrť na výletnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Cestujúca Marcia Lehmannová novinám The Palm Beach Post povedala, že si myslela, že má niekto srdcový infarkt, keď prvýkrát počula hlásenie o modrom kóde. Potom sa okolo schodiska zhromaždili zástupy ľudí a jej sa naskytol hrozný pohľad. Obrovské kaluže krvi a biela plachta. Mladík musel spadnúť z vyššej paluby.

Záhadná smrť na výletnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

McGrory, ktorý pracoval ako analytik pre firmu Wells Fargo, bol zasnúbený s Jessicou Arnettovou, s ktorou sa stretol pred štyrmi rokmi v Tallahassee. Arnettová vzdala v pondelok vo svojom statuse na Facebooku svojmu drahému hold. Napísala, že pre ňu stále všetko vyzerá neskutočne. Jej sladký Chris zahynul pri tragickej nehode. Dodala, že bol láskou jej života a zároveň najlepším priateľom.

Záhadná smrť na výletnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Pobrežná stráž oznámila, že počas vyšetrovania nezverejní žiadne informácie o tom, čo sa stalo na lodi. Loď po incidente pokračovala na Bahamy. Spoločnosť, ktorá plavidlo prevádzkuje, vo vyhlásení uviedla, že ich myšlienky aj modlitby smerujú k rodine zosnulého. Zároveň ocenila posádku aj pobrežnú stráž za ich rýchlu reakciu.

Viac o téme: Výletná loďRozlúčka so slobodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu