Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Dráma v Nemecku: Maskovaní muži prepadli auto s peniazmi, nezastavila ich ani polícia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BERLÍN - Viacero maskovaných ozbrojených mužov prepadlo v piatok vozidlo určené na prevoz peňazí v blízkosti známeho námestia Alexanderplatz v centre nemeckej metropole Berlín. Informuje o tom agentúra DPA.

Podľa polície sa páchateľom podarilo z miesta prepadu ujsť aj s korisťou na dvoch autách. Počas úteku strieľali na policajné vozidlo, ktoré ich prenasledovalo. Podľa prvých informácií nedošlo k žiadnym zraneniam. Vozidlo, ktoré prevážalo peniaze, bolo v piatok v ranných hodinách pristavené na ulici Alexanderstrasse, pričom jeho zadné dvere boli vylomené. Prepad sa podľa informácií polície, ktorá okolie uzavrela, odohral zhruba o 7.30 h SELČ.

Prestrelka v Kirchheime si vyžiadala dve obete i ťažko zranených

Dve obete a dvoch ťažko zranených si vyžiadala v piatok prestrelka v meste Kirchheim v nemeckej spolkovej krajine Porýnie-Falcko. Informuje o tom agentúra APA a denník Bild.  K prestrelke došlo počas policajného zásahu na ulici, pričom na mieste zahynuli dve osoby. Jeden policajt a jedna policajtka utrpeli ťažké zranenia.

Policajti zasahujú na mieste
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/DPA)

Bližšie okolnosti udalosti neboli bezprostredne známe. V prípade obetí ide o matku a syna. Žena mala zavolať na políciu s tým, že jej syn začal "vyčíňať". Muž podľa prokuratúry vystrelil na policajtov prvý, citovali médiá miestnu prokuratúru

Viac o téme: LúpežNemeckoBerlín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu