Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Poliak (†20) sa vracal v Nemecku z diskotéky: Krvavá hádka a smrť! Páchateľ ho dobodal nožom

Zavraždený Krystian
Zavraždený Krystian (Zdroj: Facebook)

KIEL - Nemecká polícia potvrdila zabitie 20-ročného Poliaka Krystiana v meste Neumünster. Mladík sa vracal z diskotéky, keď bol smrteľne zranený nožom tesne pred jeho bytom. Napriek úsiliu lekárov sa ho nepodarilo zachrániť. Vrah z miesta činu utiekol a polícia po ňom stále pátra.

Prípad, o ktorom sa v Rusku mlčí: Prominentný synáčik teororizoval prostitútky, FOTO Oľgu zavraždil

V nedeľu okolo 6.00 h. ráno vypukla krvavá hádka v meste Neumünster na severe Nemecka. 20-ročný Poliak, ktorý žil v tejto oblasti už rok, bol vážne zranený nožom. Zranenia sa ukázali byť smrteľné, o pár hodín neskôr zomrel v nemocnici. Nemecké médiá o tom informoval policajný hovorca v Kieli Oliver Pohl.

Polícia pátra po podozrivom asi 30-ročnom mužovi. Má byť vysoký 1,80 m, športovej postavy. Má tmavé vlasy a "južanský vzhľad". Oblečený bol v svetlosivom saku s kapucňou. Nie je vylúčené, že je zranený.

Vražda sa odohrala na ulici, kde sa nachádza mešita, pošta a úrad práce. Na mieste sú položené kvety a horia sviečky. Jeden z obyvateľov priznal, že počul výkriky a keď prišiel k oknu, uvidel mladíka ležať na zemi. Snažil sa zastaviť ťažké krvácanie z rany.

"Bol to taký dobrý človek, nikomu neurobil nič zlé. Je to naozaj smutné," povedal Hasan, ktorý poznal obeť a žije v blízkosti miesta tragédie.

Podľa webovej stránky epochtimes.de Krystian viac ako rok pracoval v Neumünsteri ako obkladač. Zarobené peniaze posielal svojej matke, ktorá sa v Poľsku stará o osemročného syna odkázaného na invalidný vozík. Motív hádky zatiaľ nie je známy.

Viac o téme: VraždaNemeckoPoliak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu