Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tínedžerka dostala tri dni po svojich 17. narodeninách veľmi hlúpy nápad: Zabilo ju to

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Charles Maragh)

LONDÝN - Tínedžerka zo severného Londýna chcela zo žartu schovať telefón svojej sestry, dopadlo to však tragicky. Dievčina sa totiž vyšplhala až na strechu domu, nešťastnou náhodou sa však pošmykla a spadla dolu. Umrela na mieste činu, tri dni po svojich sedemnástich narodeninách.

K incidentu došlo ešte v apríli, keď sa Danielle Maraghová v podkrovnej izbe učila na skúšky na vodičský preukaz. Jej sestra Shauna zišla dolu, aby si oprala nejaké veci. Svoj iPhone 7 nechala položený na vankúši. Vtedy dostala Danielle nápad, že jej ho zo srandy schová. Vyliezla cez okno na strechu a chcela ho tam niekde ukryť, no vtom sa pošmykla a zrútila sa zo štvorposchodového domu dolu. "Počul som, ako niečo padá dole. Pozrel som sa na chodník a zbadal som dcéru, ako tam leží. Okamžite som vybehol von," opisuje tragédiu. Podľa Charlesa bola jeho dcéra v bezvedomír, no stále dýchala. Ešte pred príchodom záchranárov však zomrela. 

Tínedžerka dostala tri dni
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Charles Maragh)

"V živote bola šťastná, vždy niečo robila. Nikdy nevymeškala deň v škole. Bola to normálna tínedžerka," povedal zdrvený otec obete Charles. Policajný vyšetrovateľ Brian Simmons uviedol, že jeho vyšetrovací tím našiel Shaunin mobil na streche domu až šesť dní neskôr. Dievčatá si podľa ich rodičov rady zo seba strieľali a často si navzájom skrývali veci. 

Tínedžerka dostala tri dni
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Danielle Maragh)

Patológ v záverenčnej správe minulý týždeň uviedol, že tínedžerka utrpela silnú traumu celého tela, ktorá bola nezlučiteľná so životom. Danielle s najväčšou pravdepodobnosťou dopadla hlavou na chodník, čo bolo zrejme hlavnou príčinou jej smrti. Jej rodina stále nedokáže uveriť, že také veselé a šikovné dievča umrelo kvôli hlúpemu žartu.

Viac o téme: MobilTragédiaKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu