Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najhoršie obavy sa naplnili: Našli telá tehotnej matky a jej dvoch dcér, podozrivý je otec

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

FREDERICK - Vyšetrovatelia v americkom Colorade, ktorí vo štvrtok našli ostatky niekoľko dní nezvestnej tehotnej ženy, už objavili aj telá jej dvoch malých dcér. Tridsaťštyriročnú Shanann Watts, štvorročnú Bellu Watts a o rok mladšiu Celeste Watts hľadali od pondelka, keď ich zmiznutie nahlásil polícii rodinný priateľ.

Telo matky našli vo štvrtok na pozemku ropnej spoločnosti Anadarko Petroleum, kde pracoval jej manžel a otec detí Christopher Watts, ostatky dievčat objavili neďaleko ešte v ten deň popoludní. Čo zapríčinilo smrť trojice, vyšetrovatelia neuviedli. V súvislosti so zmiznutím úrady v meste Frederick severne od Denveru v stredu zatkli spomínaného Christophera Wattsa.

Tridsaťtriročný muž, ktorý pred zadržaním v médiách prosil o bezpečný návrat jeho rodiny, je momentálne podozrivý z vraždy jeho manželky a detí, ešte však nečelí formálnym obvineniam. Watts je vo väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu. Prokurátori by v pondelok voči nemu mali vzniesť obvinenia a v utorok by sa v súvislosti s prípadom malo konať súdne pojednávanie.

Viac o téme: Polícia ColoradoFrederickSpojené štáty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu