Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto Trumpa nepoteší: Melania podporila LeBrona Jamesa, ktorého jej manžel urazil

Donald Trump s manželkou počas prvej návštevy Veľkej Británie.
Donald Trump s manželkou počas prvej návštevy Veľkej Británie. (Zdroj: SITA/AP Photo/Pablo Martinez Monsivais, Matt Dunham)

WASHINGTON - Prvá dáma Spojených štátov Melania Trumpová sa v sobotu dištancovala od urážlivého výroku svojho manžela, amerického prezidenta Donalda Trumpa, ktorý adresoval basketbalovej hviezde LeBronovi Jamesovi. Informovala o tom agentúra AP.

Kauza Donalda Trumpa naberá na obrátkach: Pornoherečka Stormy Daniels vraj nebola jediná

James sa v piatkovom rozhovore s redaktorom spravodajskej televízie CNN Donom Lemonom vyjadril, že s Trumpom, ktorého kritizoval už aj v minulosti, by si "za jeden stôl nesadol". Rozhovor sa uskutočnil v budove školy pre znevýhodnené deti I Promise v Jamesovom rodnom meste Akron v štáte Ohio, ktorá je súčasťou jeho rozsiahlych dobročinných aktivít.

"Lebron James práve poskytol rozhovor najhlúpejšiemu človeku v televízii Donovi Lemonovi. Pri ňom ešte aj Lebron pôsobí inteligentne, a to už je čo povedať," napísal na Twitteri americký prezident. Trumpova manželka Melania sa prostredníctvom svojej hovorkyne Stephanie Grishamovej od výroku svojho manžela dištancovala a vyzdvihla význam Jamesovej práce v prospech mladých Američanov.

"Zdá sa, že LeBron James pracuje v prospech našej nasledujúcej generácie - a prvá dáma odjakživa podporuje každého, kto má snahu viesť otvorený dialóg o problémoch, ktorým čelia dnešné deti," uvádza sa vo vyhlásení prvej dámy Spojených štátov. 

Viac o téme: Donald TrumpLeBron JamesSpojené štátyMelania Trumpová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu