Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strašná pomsta frajerovej bývalej: Saru (17) mučila zverským spôsobom, horúca voda do...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MOSKVA - Ruská tínedžerka Sara Zagidullina (17) prišla o možnosť mať dieťa po hroznom útoku bývalej frajerky svojho priateľa Igora. Alexandra Dulesovová (17) spolu so svojimi tromi kamarátkami sokyňu v láske napadla a nezastavila sa takmer pred ničím. Do prípadu bola zainteresovaná polícia a štvorici dievčat teraz hrozí dlhoročné väzenie.

Deviatačku znásilnilo 16 žiakov: VIDEO To, čo sa dialo potom v škole, je vrchol zvrhlosti

Brutálne utrpenie sa začalo po tom, čo páchateľky vnikli do Sarinho domu, oholili jej hlavu, donútili ju urobiť im orálny sex a potom na ňu močili. Nahú tínedžerku následne odtiahli do kúpeľne, kde pustili horúcu vodu a sprchovú hadicu jej vložili do vagíny.

Polícia tvrdí, že mučenie, ktoré trvalo niekoľko hodín, mohlo Saru zabiť. Nakoniec ju útočníčky nechali ležať v agónii na podlahe kúpeľne, zatiaľ čo vyplienili dom, ukradli peniaze, laptop, mobilný telefón, ako aj iné cennosti.

Z posledných síl sa však obeti podarilo privolať pomoc a skončila v nemocnici. Odborníci, bohužiaľ, potvrdili, že jej maternica bola v dôsledku horúcej vody ťažko poškodená a že Sara zostane sterilná.

K incidentu došlo v Permskom kraji v meste Gubacha, keď Igor údajne opustil Alexandru po tom, ako mu oznámila, že je tehotná. Začal si nový vzťah so Sarou, ktorá však nič nevedela o jeho minulosti, kým sa nestretla s jeho rozhnevanou expriateľkou. Podľa portálu mirror.co.uk Alexandra údajne varovala obeť zlovestnou vetou: "Nechaj nás na pokoji, inak ťa zabijem a zakopem!"

Potom si zavolala svoje kamarátky Kristinu Pojarkovovú (16), Mariu Šeputajevovú (16) a Anastasiu Vorončikinovovú (20), aby jej pomohli pomstiť sa. Tri útočníčky boli zatknuté a vzaté do väzby. Alexandra je kvôli tehotenstvu v domácom väzení.

Štyri dievčatá si mali svoje besnenie nakrúcať na telefón a polícia videá našla. Všetky boli obvinené zo sexuálneho zneužívania a mučenia neplnoletej osoby. Ak ich súd uzná vinnými, hrozí im až 15-ročný pobyt za mrežami.

Viac o téme: Napadnutieútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu