Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrôzostrašné ZÁBERY: Trajekt so 139 cestujúcimi sa potopil, zomrelo najmenej 12 ľudí

Trajekt so 139 cestujúcimi sa potopil, minimálne 4 ľudia zomreli.
Trajekt so 139 cestujúcimi sa potopil, minimálne 4 ľudia zomreli. (Zdroj: Twitter/DaengInfo)

SULAWESI - Pri indonézskom ostrove Sulawesi sa v utorok potopil trajekt s desiatkami pasažierov, pričom zomrelo najmenej 12 osôb. Na mieste naďalej pokračuje záchranná akcia. Nešťastie sa odohralo v rovnaký deň, ako úrady odvolali pátraciu akciu po 164 ľuďoch, ktorí sa pravdepodobne utopili pred dvoma týždňami pri potopení trajektu na jazere Toba na ostrove Sumatra.

Na sociálnych sieťach sa objavili dychvyrážajúce fotografie z potápajúceho sa trajektu na pobreží Indonézie. Na palube malo byť 139 ľudí a nedostatok záchranných viest. Na záberoch vidno ako obrovské vlny zaplavujú trajekt a zúfalí ľudia sa snažia zachrániť. Informáciu priniesol mirror.co.uk.

Nákladné autá končia vo vode a deti kričia, zatiaľ čo ich rodičia sa snažia dostať k záchranným vestám. Pri nešťastí zomreli najmenej štyria ľudia. Trajekt smeroval z Biry na ostrove Sulawesi do Rememberata na ostrove Selayar.

Odrazu sa zdvihol obrovský vietor a podľa miestnych médií začala vnikať voda do trupu. Záchranári v silnom daždi a hrozných podmienkach vyťahovali cestujúcich z vody.

Viac o téme: MoreTrajektBúrkaPotopenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu