Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi chorvátska prezidentka valcuje internet: FOTO Pravda je úplne inde

Kolinda Grabar-Kitarovičová Zobraziť galériu (3)
Kolinda Grabar-Kitarovičová (Zdroj: SITA/AP Photo/Darko Bandic)

BRATISLAVA - Chorváti ukázali, že žena na poste prezidenta nemusí byť vôbec zlá voľba. Ukážkovým príkladom je Kolinda Grabar-Kitarovičová, ktorá sa okrem silnej politickej kariéry môže pýšiť aj mimoriadne podarenou postavou. Tou sa niekoľkokrát pochválila počas chvíľ oddychu pri mori. A je na čo pozerať!

Kitarovičová sa národu prihovorila len nedávno prostredníctvom siete Instagram. Tam sa ukázala v drese chorvátskeho futbalového tímu v súvislosti s jeho postupom do štvrťfinále majstrovstiev sveta vo futbale. „Si naša kráľovná,“ komentovali jej priaznivci. „Najlepšia žena na svete!“

 

#ubojubojzanarodsvoj

Příspěvek sdílený Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh),

 

 

O ďalší nárast popularity sa Kolinda zaslúžila bez zásluhy. Môže za to jej zarážajúca podobnosť s dvomi ženami, ktorej si všimli používatelia internetu už pred niekoľkými rokmi.  

Prvotný ošiaľ spôsobil užívateľ na mikroblogovacej sieti Twitter F_4_Phemmy, ktorý tam zavesil paparazzovské fotky Coco Austinovej, manželky amerického muzikanta . Jej fotku v bikinách na pláži v Miami z roku 2009 uverejnil pred dvomi rokmi s nadpisom „chorvátska prezidentka, varovanie pred novou láskou“. Príspevok rýchlo obletel internet a spôsobil množstvo pozitívnych reakcii na príťažlivú postavu „prezidentky“.

Coco Austinová sa na Kitarovičovú podobá vo viacerých ohľadoch. Zrak väčšiny mužov však upúta najmä jej poprsie. Táto zámena môže prvej žene na prezidentskej stoličke jedine polichotiť.  Netreba sa čudovať, že sa veľké množnosto užívateľov aj internetových médii nechalo oklamať. Veď posúďte sami.

Coco Austinová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/errdemglr)

Druhú vlnu internetového ošiaľu spôsobila fotka, na ktorých je žena v bikinách náramne podobajúca sa na prezidentu Kitarovičovú. Neidentifikovaná žena, ktorá sa na Kitarovičovú podobá aj v tvári, má podobne atraktívnu postavu. Niet divu, že sa veľkej popularite tešila aj táto zámena.

Sexi chorvátska prezidentka valcuje
Zobraziť galériu (3)

Aj keď sa na týchto zaujímavých fotkách prvá chorvátska prezidentka nenachádza, je nepochybné, že Kitarovičová sa vie prihovoriť svojim fanúšikom. Úprimnosť, s akou sa angažuje vo fandení chorvátskemu športovému tímu, jej môže závidieť väčšina hláv štátov. Kolinda Grabar-Kitarovičová je podľa magazínu Forbes aktuálne 39-tou najvplyvnejšou ženou sveta.

 

 

#ajmohrvatska #zajednodokraja #sviusoci

Příspěvek sdílený Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh),

 

Slovensko sa históriou ženských prezidentiek pýšiť nemôže. Najbližšie sa k palácu priblížila Iveta Radičová, ktorá sa v druhom kole volieb v roku 2009 postavila Ivanovi Gašparovičovi. Od zisku úradu ju delilo len necelých 6 percent hlasov. Rok potom sa stala predsedníčkou vlády, ktorá úradovala v skrátenom období do roku 2012.

Viac o téme: LetoPlavkyChorvátskoKolinda Grabar-Kitarovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu