Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas na dovolenke v sexuálnom raji: Pupok von a rozkošné ružové šľapky, FOTO Čech na šalát

Na tejto ulici odfotili miestni Čecha Zobraziť galériu (2)
Na tejto ulici odfotili miestni Čecha (Zdroj: fb/pattaya holiday)

PATTAYA - Najslávnejšia ulica v hlavnom meste svetového sexu bola dnes ráno svedkom, mierne povedané, nelichotivého pohľadu. Miestni obyvatelia zachytili spiaceho turistu, ktorý to zrejme v noci poriadne prehnal. Ľudí, ktorí sú na vyčíňanie turistov citliví, tento bizarný výjav poriadne pobúril. Na sociálnej sieti si už z neho uťahujú.

Thajské letovisko Pattaya je známe svojím sexturizmom a uvoľneným nočným životom. Nechvalne známou je hlavne ulica Walking Street, ktorú lemujú tisíce prostitútok, ladyboyov, nočných barov a striptíz klubov. Ako sa však zdá, nie každý turista dokáže zaujať tak, ako neznámy muž z Česka. Ten sa vďaka jednej fotografii stal legendou. Jeho pospávanie na ulici po prebdenej noci sa totiž nestretlo s veľkým pochopením a zverejnili ho na miestnej stránke propagujúcej turizmus.

Trapas na dovolenke v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: fb/pattaya holiday)

"Ďalší humusácky Európan na Walking Street s rozkošnými ružovými šľapkami," znie status pod fotkou. Je na nej vidieť muža v strednom veku s rozgajdaným tričkom, vyťahanými trenkami, ako odpočíva vedľa bankomatu pred miestnou kaviarňou. Že ide o nášho západného suseda, napovedá aj vedľa položená igelitka s nápisom z lásky k Česku.

 

Viac o téme: DovolenkaThajskoČech
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu