Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Šokujúci nález v suteréne domu na predaj: Podozrivá smrť miliardárskeho páru

Barry Sherman s manželkou Honey Zobraziť galériu (4)
Barry Sherman s manželkou Honey (Zdroj: Twitter/TheTorontoSun)

TORONTO - Kanadského miliardára a jeho manželku našli mŕtvych v ich dome v Toronte. Okolnosti ich úmrtia polícia označila za "podozrivé". Informovala o tom v sobotu spravodajská stanica BBC.

Podľa policajnej správy telá Barryho Shermana a jeho manželky Honey našli v suteréne ich domu. Manželia dom nedávno ponúkli na predaj za takmer sedem miliónov kanadských dolárov (4,6 milióna eur). Ich telá objavil realitný agent, keď dom pripravoval na prehliadky potenciálnych kupcov, uviedol kanadský denník The Globe and Mail s odvolaním sa na príbuzného.

Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie polícia poskytla len niekoľko informácií, ale totožnosť zosnulých nepotvrdila. Mŕtvych identifikovali priatelia zosnulých a tamojšie úrady, ktorých smrť manželského páru šokovala.

Barry Sherman s manželkou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter/shawnvenasse)

Hovorca polície David Hopkinson uviedol, že záchranné zložky boli privolané do domu v piatok dopoludnia s tým, že okolnosti ich smrti označil za podozrivé.

Kanadský premiér Justin Trudeau vyjadril sústrasť rodine a priateľom páru na Twitteri. Sherman bol zakladateľ a šéf farmaceutického gigantu Apotex, ktorý predáva generické lieky po celom svete. Bol jedným z najbohatších mužov v Kanade (časopis Forbes jeho čisté imanie odhaduje na 3,2 miliardy dolárov) a prominentným filantropom.

Barry Sherman
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter/ABCWorldNews)

Manželia boli známi svojou dobročinnosťou a venovali milióny dolárov na nemocnice, školy či židovské organizácie. Starosta Toronta John Tory uviedol, že ho správa o úmrtí manželov „šokovala a naplnila žiaľom". Upozornil, že manželia mestu poskytovali štedré príspevky. „Dúfam, že vyšetrovanie poskytne odpovede nám všetkým, ktorí smútime nad touto obrovskou stratou," vyhlásil.

Viac o téme: VraždaMiliardárPolícia Barry ShermanHoney Shermanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu