Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zvrat v prípade vraždy Michaely (†20) pri Prešove: Zdrvujúce slová jej priateľa (32) po polroku

Nebohá Michaela a obžalovaný Róbert Zobraziť galériu (4)
Nebohá Michaela a obžalovaný Róbert (Zdroj: Foto: Polícia, Tv Markíza)

PREŠOV - V máji otriasla celým Slovenskom šokujúca udalosť. Náhodnému okoloidúcemu sa naskytol najhorší pohľad. V stodole pod doskami našiel bezvládne telo ženy v štádiu rozkladu. Kriminalisti mali plné ruky práce. Mŕtvola patrila dva mesiace nezvestnej Michaele (†20). Pred súd sa postavil obžalovaný z jej vraždy, priateľ Robert.

Ako sme informavali v máji, mladík v dedine Abranovce v okrese Prešov sa vybral do stodoly domu, kde kedysi býval. Zacítil nepríjemný zápach. Nadvihol pohádzané dosky a zhrozil sa. "Taký zápach cítil, ako odtiahol tú dosku, ktorou bola prikrytá. A keď prišiel domov, tak som si myslela, že ozaj smrtku videl," opísala situáciu matka nálezcu mŕtvoly pre televíziu Joj. 

Zvrat v prípade vraždy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Polícia, Tv Markíza)

Zvrat v prípade vraždy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Polícia, Tv Markíza)

V tom čase ale už bolo vyhlásené pátranie po 20-ročnej nezvestnej Michaele. Stopa po nej končila na autobusovej zastávke. Poslednou informáciou bolo, že mladá žena prespala u mladíka a išla na autobus. Udalosť sa odohrala inak.

Zvrat v prípade vraždy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia sa začala prípadom zaoberať a z obzvlášť závažného zločinu vraždy obvinila Róberta (32). Práve u neho mala Michaela stráviť poslednú noc.


Prečítajte si aj: Michaela (†19) zmizla pred dvomi mesiacmi: Otrasné zistenie, vrah telo odvliekol do stodoly


V pondelok sa postavil pred súd. Na pojednávaní priznal vinu. "Súd na dnešnom hlavnom pojednávaní prijal vyhlásenie obžalovaného o vine v zmysle obžaloby. Ďalej bude súd vykonávať dokazovanie v súvislosti s uložením trestu ochranného opatrenia a náhradu škody," potvrdila udalosti Ivana Petrufová, hovorkyňa KS v Prešove. Pojedenávanie je odročené na január. Súd by mal vtedy rozhodnúť o výške trestu. 

 

 

Viac o téme: StodolaVraždaMichaelaAbranovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu