Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Podvod desaťročia: Falošný lekár predal starenke elixír nesmrteľnosti, kúpila ho za tisícky eur

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR Martin Palkovič, TASR Henrich Mišovič,)

MOSKVA – Sedemdesiatdvaročná ruská dôchodkyňa sa stala obeťou podvodníka, ktorý ju okradol o jej celoživotné úspory. Starenka mu zaplatila neuveriteľnú sumu peňazí. Mala za ne dostať elixír nesmrteľnosti. Dôchodkyni teraz nezostáva nič iné, len čakať, kým polícia podvodníka vypátra.

Za 5 miliónov rubľov, čo je v prepočte zhruba 71.740 eur, predali ruskí podvodníci naivnej dôchodkyni neexistujúci liek. Údaj išlo o „Elixír nesmrteľnosti.“

Rafinovaný podvod na úbohej starenke

Ruský portál lenta.ru informoval, že 28. novembra na dvere dôchodkyne zaklopal podvodník, ktorý sa vydával za lekára. Dôchodkyňu presvedčil, že je smrteľne chorá a ak chce prežiť, zachrániť ju môže len tento špeciálny elixír. Podvodník prezlečený za lekára ju utvrdil v tom, že elixír, ktorý predáva, dokáže ako jediný predĺžiť život.

Podvod desaťročia: Falošný lekár
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Thinkstock)

Zázračný elixír vyvinuli Rusi

Falošný lekár starenke tvrdil, že je smrteľne chorá a jej život môže zachrániť len liek, ktorý vyvinuli ruskí lekári. Jeho zázračný nápoj mal mať schopnosť predĺžiť život o niekoľko rokov.


Prečítajte si aj: Vedec hľadá elixír dlhého života: DETAILY nebezpečného experimentu a prvé výsledky!


Vystrašená 72-ročná dôchodkyňa podvodníkovi naletela, a tak dala dokopy všetky svoje životné úspory. So strachom o život si kúpila elixír nesmrteľnosti za vyše 71-tisíc eur. O dva dni neskôr prišla podvedená dôchodkyňa na miestnu políciu. Po podvodníkovi sa teraz pátra.  

Viac o téme: Ruský podvodník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu