Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Migrant urobil dieťa nevlastnej dcére (15): Dôvod jeho otrasného činu je šokujúci

Horacio Alvarado s dieťaťom Zobraziť galériu (2)
Horacio Alvarado s dieťaťom (Zdroj: FB/Horacio Alvarado, úrad šerifa v Milwaukee)

MILWAUKEE - Nelegálny prisťahovalec je obvinený zo sexuálneho napadnutia a incestu s nevlastnou dcérou, ktorú uviedol do druhého stavu v zvrátenom úsilí zostať v Spojených štátoch. Dievča s Horaciom Alvaradom (32) otehotnelo, keď malo 15 rokov. Muž potom požiadal o test otcovstva, pretože sa domnieval, že je to spôsob, ako sa udržať v krajine.

Migranti brutálne znásilnili Poľku (26) na talianskej pláži: Nad vodcom (20) gangu vyriekli ortieľ

K pôrodu prišlo ešte v roku 2012, ale polícia len minulý mesiac odhalila dlhú históriu sexuálnych útokov, ktorými obeť trpela. Nevlastná dcéra, ktorá má teraz 22 rokov, pri vypočúvaní uviedla, že ju Alvarado ako tínedžerku opakovane zneužíval. Milwaukee Journal Sentinel informoval, že ju znásilňoval priemerne trikrát týždenne od 14 až do 18 rokov. Útoky pokračovali aj po narodení dieťaťa.

Mladá žena na polícii povedala, že Alvarado za ňou chodil, keď jej matka pracovala alebo neskoro v noci, keď už spala. Raz však matka vstúpila do izby, zatiaľ čo ju Alvarado znásilňoval, ale odišla bez toho, aby sa ho pokúsila zastaviť. Totožnosť dieťaťa bola tajomstvom pre všetkých okrem jej matky, ktorej o tom povedala krátko po jeho narodení.

Migrant urobil dieťa nevlastnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Horacio Alvarado, úrad šerifa v Milwaukee)

Alvarado bol uznaný za otca dieťaťa v roku 2015, v trestnom oznámení sa uvádza, že veril, že pozitívny test otcovstva mu poskytne povolenie zostať v krajine. Takto sa však dopracoval iba k viacerým obvineniam a skončil vo väzbe. Kaucia bola stanovená na 20-tisíc dolárov. Matka dievčaťa Linda Alvaradová bola obvinená z nedbanlivosti voči dieťaťu a prepustená na kauciu 500 dolárov.

Viac o téme: ZnásilnenieImigrantIncestNevlastná dcéra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu