Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smrť ruskej modelky naberá na obrátkach: Výsledky pitvy šokovali okolie, vražda!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Vlada Dzyuba)

MOSKVA - Smrť ruskej modelky v Číne šokovala svet. Mladučká 14-ročná Vlada Dzyuba vynechávala školu, aby si mohla splniť sen a stáť na predvádzacích mólach. K tomu jej mala dopomôcť trojmesačná zmluva. Chcela sa stať supermodelkou. Náhle však zomrela na úplné vyčerpanie a meningitídu tisíce kilometrov od domova v Číne. Dôvod jej smrti bol však iný. Pitva odhalila šokujúce skutočnosti!

Dôvodom úmrtia mladej modelky malo byť podľa prvých informácií vyčerpanie. Skolabovala pri náročnej módnej prehliadke v Šanghaji. Vlada sa svojej matke často sťažovala na veľmi ťažké pracovné podmienky. Podľa pôvodných zistení utrpela otravu krvi, pri ktorej došlo k viacnásobnému poškodeniu orgánov. Podľa najnovších zistení si však polícia myslí, že modelku niekto zavraždil.


Strašidelná smrť ruskej modelky (†14) v Čine: Totálne vyčerpaná zarábala 7 eur denne


Modelku zrejme zavraždili

Po 13-hodinovej módnej prehliadke v Šanghaji Vlada skolabovala, upadla do kómy a po prevoze do nemocnice zomrela. Ľudia začali obviňovať módnu spoločnosť, že kládla na dievča príliš veľké nároky. Vyšetrovatelia však už majú v rukách najnovšiu správu z pitvy. Výsledky dospeli k nečakanému záveru. V tele modelky objavili stopy po biologickom jede! O výsledkoch pitvy informoval denník The Sun. 

Smrť ruskej modelky naberá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Vlada Dzyuba)

Polícia sa momentálne snaží zistiť, ako sa mohol jed dostať do jej tela. "Vladu mohol kusnúť smrteľne jedovatý hmyz, mohla niečo zjesť, ale mohla byť aj zámerne otrávená," uviedli zdroje z okolia právnikov. Tieto správy vyvolávajú u polície podozrenia, že modelku mohla odstrániť nejaká konkurencia. 

Smrť ruskej modelky naberá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Vlada Dzyuba)

Sú však potrebné ďalšie testy, pretože pôvod "organického jedu" ešte nie je odhalený. Podľa matky sa opakovane sťažovala, že je strašne vyčerpaná a necíti sa dobre. Bohužiaľ, bála sa ísť k doktorovi, nemala ani zdravotné poistenie. Pracovnú záťaž neplánovala znížiť. "Volala mi a hovorila mi mami, som tak unavená, strašne sa mi chce spať," uviedla matka dievčaťa Oksana. S dcérou sa, bohužiaľ, nestihla ani rozlúčiť. 

Viac o téme: ModelkaSmrťRuskoČínaVlada Dzyuba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu