Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nechutné tajomstvo inštruktora plávania: Pod vodou obchytkával päťročné deti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BERLÍN - Rodičia dovedna 20 dievčat vo veku 4-7 rokov obvinili v pondelok 33-ročného inštruktora plávania z toho, že ich dcéry sexuálne napadol. K obťažovaniu malo dôjsť v spolkovej krajine Bádensko-Württembersko na juhozápade Nemecka.

Napadnutia sa údajne odohrali medzi októbrom 2015 a júnom 2017 v plaveckých bazénoch v mestách Achern, Bad Liebenzell, Baden-Baden, Gernsbach a Kuppenheim, informovala v pondelok vo vyhlásení kancelária prokuratúry v Baden-Badene.

Inštruktor je nemeckým občanom a doposiaľ nemá trestný záznam. Do väzby ho vzali už skôr v tomto roku po tom, ako trestné oznámenia voči nemu podali dva rodičovské páry, ktoré tvrdili, že sexuálne napadol ich päťročné dcéry. Samotný inštruktor odmietol obvinenia komentovať. 

Prokuratúra v Baden-Badene uviedla, že k napadnutiam došlo pod vodou, pri bazéne a tiež v miestnostiach určených na prezliekanie. Vyslovila pritom predpoklad, že v nadchádzajúcom období sa možno vynorí aj viac inštruktorových obetí. Muž totiž dával lekcie plávania viac ako stovke detí v celom Bádensko-Württembersku. 

Viac o téme: DetiInštruktorPlávaniePedofilNemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu