Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Milenci (†19, †20) odišli na halloweensku párty: Zľahla sa po nich zem, strašný nález v lese

Zaiga a Charlie Zobraziť galériu (3)
Zaiga a Charlie (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Charlie Eccleston (†19) a jeho priateľka Zaiga Gravenieksová (†20) sa vybrali v utorok večer na halloweensku párty, no odrazu po nich nezostalo ani stopy. Ich rodičia a priatelia ich márne hľadali a písali výzvy na sociálnej sieti. V nedeľu našli policajti ich mŕtve telá v lese, na okraji anglickej dediny Shenley, v grófstve Hertfordshire.

Susedia dali deťom (5, 7) na Halloween sušienky: Otec sa do nich zahryzol a... šok na obale!

Charlieho a Zaigu videli spolubývajúci naposledy v utorok večer, keď opúšťali mladíkov byt v Borehamwoode, aby si zašli na halloweensku párty. Keď sa však dlho nehlásili a nikto nevedel, kde sú, rodina oznámila ich nezvestnosť na polícii.

FOTO Milenci (†19, †20)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Dobrovoľníci spolu s policajtmi a záchrannými tímami sa podieľali na pátraní. Bohužiaľ, v nedeľu v lese natrafili už len na ich mŕtve telá. Hovorca polície v Hertfordshire uviedol, že rodiny Zaigy, študentky hudby na Bedford College, a člena kapely Charlieho, sú teraz v starostlivosti psychológov. Zároveň žiadajú o súkromie, aby mohli v pokoji smútiť za svojimi najbližšími.

Charlieho matka Jo Ecclestonová pred pár dňami vyzvala ľudí na sociálnej sieti, aby pomohli pri pátraní po stratenej dvojici. Dodala, že Zaigin telefón vyslal posledný signál vo štvrtok okolo jedenástej hodiny z londýnskej štvrte Colney. Čo sa odvtedy s mladým párom dialo, je už otázka pre políciu.

FOTO Milenci (†19, †20)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Zaiga, ktorá mala na tvári niekoľko pírsingov a vlasy zafarbené načierno, opísala samu seba vo svojom profile na Facebooku ako milovníčku extrémneho metalu a hard rocku. Charlie, tiež známy ako Chazz Fenrir, bol členom kapely Dessert Smoker, ktorá vydala koncom septembra album, informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: SmrťPárty Halloween
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu