Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Susedia dali deťom (5, 7) na Halloween sušienky: Otec sa do nich zahryzol a... šok na obale!

Adrianove dcérky dostali zaujímavú sladkosť. Zobraziť galériu (2)
Adrianove dcérky dostali zaujímavú sladkosť. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Hrdý otecko Adrian Johnson z Leedsu pustil na Halloween koledovať svoje dcérky, sedemročnú Poppy a päťročnú Eidy, k susedom. Keď deti zaspali, zobral si z ich sladkostí sušienky máčané v čokoláde a schuti sa do nich zahryzol. Po chvíli mu však zamrzol úsmev na tvári.

Matka pomohla opitému synovi po halloweenskej párty do postele: FOTO Ráno ju čakal šok

Muž, ktorý prevádzkuje PR a mediálnu agentúru, uviedol, že chuť bola veľmi zlá. Keď si dal druhý kúsok, zostal definitívne presvedčený, že niečo nie je v poriadku. Snažil sa zistiť, čo by mohlo byť na príčine. Spodná strana, na ktorej sa nachádzala čokoláda, bola podľa neho skôr biela, než hnedá, a tak skontroloval dátum spotreby.

Deň 15. máj 1999 ho urýchlene vystrelil smerom k umývadlu, kde skončila časť sušienky, ktorú mal v ústach. Potom si Adrian ústa opláchol a vyčistil si zuby.

Susedia dali deťom (5,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pre miestne médiá vysvetlil, že dievčatá boli so svojou matkou Ruth koledovať u starších susedov, a tí im dali takúto lukratívnu sladkosť. Keďže však z nej okúsil až neskoro večer, rozhodol sa, že k páru vinníkov už nepôjde. Nechá si to však možno na neskôr. Vraj nie preto, aby sa sťažoval, ale v ich záujme, pretože v ich skrinkách sa môžu skrývať ešte aj iné podobné poklady.

Keď deťom ráno vyrozprával, čo sa mu stalo, vraj to považovali za veľmi zábavné. Každopádne mužovi nezostali žiadne trvalé následky po konzumácii poriadne starých sušienok.

Viac o téme: SušienkySladkostiHalloweenDátum spotreby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu