Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ohavná vražda malého dievčatka (†2) otriasla Belgickom: Matka je podozrivá z upálenia dcéry

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: plní elánu)

ZEMST - Smutná a nepochopiteľná správa zasiahla jedno z belgických miest. Mladá žena pravdepodobne upálila svoju iba dvojročnú dcérku zaživa. Srdcervúci krik si všimli susedia, ktorí okamžite zalarmovali políciu. Matka dieťaťa trpí depresiami a jej stav je zdá sa vážny. Psychiater podozrivú obhajuje a vysvetľuje jej konanie.

Tragický koniec nevinného života. Iba tak sa dá pomenovať to, čo sa odohralo v jednom z belgických miest Zemst. Policajti zatkli ženu pôvodom z Afriky po tom, čo ich privolali susedia. Tí započuli príšerný krik vychádzajúci z domu a následne nato zbadali dym vychádzajúci z garáže. Po príchode polície sa mužom zákona pred očami predostrel otrasný obraz.

Na mieste našli ženu a dvojročné dieťatko ležiace na grile. Pozostatky ženinej dcérky boli takmer úplne zhorené. Matka dieťaťa sa okamžite stala podozrivou číslo jedna z brutálnej vraždy vlastného dieťaťa. Zo slov, ktoré údajne adresovala polícii mrazí: "Obe musíme byť spálené. Len tak spolu budeme môcť byť v nebi."

Depresie a zlý psychický stav

Výpovede susedov sa zhodujú v tom, že žena už dlhšie trpela depresiami. Tie začali po rozvode s jej manželom. V dome, kde prišlo k nešťastnému incidentu žila so svojou matkou, ktorá v ten deň nebola práve doma. Keďže bol ženin psychický a mentálny stav natoľko zlý nebolo možné ju na mieste vypočuť. Pitva dievčatka už prebehla, no výsledky doposiaľ neboli zverejnené.

Názor psychiatra

K prípadu sa vyjadril aj psychiater Hans Helleybuck. "Ak žena povie niečo také a myslí to vážne, je možné, že je psychicky chorá. Nehovorím, že to tak musí byť a je, ale treba to brat do úvahy," objasnil slová podozrivej Helleybuck. Ako ďalej dodal, je len veľmi ťažké sa vžiť a odhadnúť, čo človeku prebieha hlavou v takejto situácii. Psychiater si myslí, že ak matka dieťaťa povedala, že oheň založila, aby duše spálených tiel mohli vstúpiť do neba, môže ísť o psychický problém. 

Viac o téme: MatkaTragédiaSmrťDcéraVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu