Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Otrasný zážitok na pláži: VIDEO Prekvapení turisti dostali šokovú terapiu smradom

Nepríjemné už na pohľad. Zobraziť galériu (3)
Nepríjemné už na pohľad. (Zdroj: YouTube)

SOČI - V čase dovolenkového odpočinku nie je nič príjemnejšie ako ľahnúť si na pláž, nechať sa zohrievať slnkom a potom sa schladiť v čistej vode. Bohužiaľ, turisti na Čkalovskej pláži v Soči museli rýchlo pobrať uteráky a utekať kade ľahšie, keď im zrazu spod nôh začala vyvierať smradľavá čierna tekutina, ktorá sa vlievala priamo do mora. Podľa portálu latestnewsresource.com mal nepríjemný zážitok na svedomí prasknutý vodovod.

S deťmi si užívali populárnu pláž: Cestou do bufetu zle odbočili a prišli najhoršie chvíle života

Oddych na ruskej pláži prekazil nečakaný incident, ktorý svedkovia stačili zdokumentovať a videá cez víkend potom umiestnili na sociálne siete. Na záznamoch je vidno, ako zo zeme začne vyvierať sivo-hnedý prúd vody a zdesení turisti spolu s deťmi masovo opúšťajú svoje miesta a ležadlá. "Z toho zápachu ľudia takmer nevládali zostať pri vedomí. Skúste sa tu potom opaľovať," napísal jeden z užívateľov.

Otrasný zážitok na pláži:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Новое в WhatsApp)

"Nehoda viedla k vyplavovaniu nečistôt z pôdy a zeminy zo steny zberača dažďa, čo zafarbilo tok zodpovedajúcim spôsobom," píše sa v tlačovej správe miestnych úradov. Tie sa taktiež posťažovali, že vodohospodárske služby spoločnosti "Sochivodokanal" si neplnia svoje povinnosti a k podobným incidentom prišlo už v minulosti.

V správe úrady zdôraznili, že uvoľnenie vody nepredstavuje hrozbu pre životné prostredie a vzorky neodhalili patogénnu flóru. Ľudia sa totiž obávali, že išlo o odpadové vody, z ktorých by sa mohli šíriť črevné infekcie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu