Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrôzostrašný pohľad v pražskom hoteli: V izbe našiel mŕtvu ženu (†30) a muža (†22)

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Zamestnancovi v pražskom hoteli sa po vstupe do izby naskytol hrôzostrašný pohľad. Muž a žena s najväčšou pravdepodobnosťou spáchali samovraždu. Pár z cudziny po sebe zanechal list na rozlúčku, ktorý podozrenia potvrdzuje. Prečo si cudzinci siahli na život vyšetrujú policajti.

Tragická udalosť sa odohrala v jednom z pražských hotelov na Žižkove. Zamestnanec, ktorý vstúpil do jednej z hotelových izieb, našiel už len dve bezvládne tela muža (22) a ženy (30). Privolaná polícia na mieste skonštatovala pravdepodobnú samovraždu. "Doobeda sme vyrazili k nálezu tiel na Prokopovej ulici. S najväčšou pravdepodobnosťou sa jedná o samovraždu," vyjadril sa pre Tv Nova hovorca pražskej polície Jan Daněk.

Hrôzostrašný pohľad v pražskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Nova)

Listy na rozlúčku, ktoré sa na mieste našli, potvrdzujú tvrdenie a podozrenie polície. V tomto prípade išlo o pár z cudziny, konkrétne mal muž so ženou pochádzať z jednej z krajín bývalého sovietskeho zväzu. "Išlo o dvadsaťdvaročného muža a tridsaťročnú ženu, pričom obaja boli cudzej štátnej príslušnosti," doplnil hovorca. Príčiny a okolnosti, ktoré cudzincov viedli k spáchaniu samovraždy vyšetrujú kriminalisti.

Hrôzostrašný pohľad v pražskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Nova)

Pár sa mal v hoteli ubytovať v sobotu 29. júla 2017, pričom k nájdeniu tiel malo prísť v pondelok 31. júla okolo 10 tej hodiny. Aj napriek tomu, že s najväčšou pravdepodobnosťou spáchali muž so ženou samovraždu, bola nariadená súdna pitva. 

Podobný prípad z roku 2014, pri ktorom zomrela Slovenka 

V roku 2014 sa v Prahe odohral podobný prípad. V luxusnom hoteli vtedy naposledy vydýchol mladý pár. Slovenka (23) s o dva roky mladším mužom z Nemecka ležali na posteli, držali sa za ruky a nejavili žiadne známky života. Aj v tomto prípade išlo o samovraždu, pričom sa v izbe našiel list na rozlúčku. 

Viac o téme: HotelPárSamovraždaPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu