Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Izraelská kráska vo vojenskej službe: Svojím výzorom vyráža dych, namiesto móla sa učí strieľať

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Twitter)

JERUZALEM - V Izraeli to tak už jednoducho funguje. Do národných ozbrojených síl vstupuje väčšina obyvateľstva a výnimkou nie je ani nežné pohlavie. Práve vďaka tomu sa do povedomia ľudí dostala krásna Kim Mellibovsky. Pri pohľade na jej fotky treba uznať, že uniforma tejto mladej dáme naozaj pristane.

Kim je 22 – ročné dievča a tak ako iní, aj ona musela nastúpiť do povinnej vojenskej služby. Odlišuje sa ale svojim výzorom. Jej krása oslňuje a svojimi fotkami zaujala množstvo užívateľov sociálnych sieti. Na svojom Instagrame totiž zverejňovala zábery, na ktorých pózuje v rôznorodých šatách. Nechýbajú fotografie v uniforme, či plavkách.

Neznámu krásku si zrazu začalo všímať tisíce ľudí a získavala si postupne svojich fanúšikov. Stala sa z nej nová hviezda sociálnej siete, ktorá ale so slávou rýchlo skončila. Svoj účet na Instagrame, kde ju sledovalo cez 20 000 ľudí, ktorí komentovali a vyjadrovali sympatie, zmenila z verejného na súkromný.

Izraelská kráska vo vojenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Kým tak stihla urobiť, jej príťažlivé fotky sa začali šíriť internetom. To, čo sa teda podarilo uloviť z jej profilu môže vidieť každý. A teda je potrebné podotknúť, že mladá vojačka sa naozaj nemá začo hanbiť. Uniforma jej sedí ako uliata, a keď na seba nahodí bežné oblečenie alebo plavky, otočí sa za ňou nejeden muž.

Izraelská kráska vo vojenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Povinná vojenská služba

Pre množstvo židovských Izraelčanov je vojenská služba povinná. Muži slúžia dva roky a osem mesiacov, zatiaľ čo ženy si musia odslúžiť iba dva roky. Ženy v minulosti zastupovali napríklad pozície zdravotných sestier. Dnes sa ale toto usporiadanie rýchlo mení. Predpokladá sa, že armáda zahŕňa viac ako 120 000 vojakov v povinnej službe. Ide o odhady, keďže armáda tieto čísla neposkytuje. 

Viac o téme: KráskaVojačkaIzrael
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu