Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záhadné modriny u ťažko chorého starčeka: Skrytá kamera v nemocnici odhalila neuveriteľnú brutalitu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Foto: youtube)

OTTAWA - Rodina 89 – ročného starčeka si nedokázala vysvetliť opakujúce sa modriny na jeho tele. Rozhodli sa preto pre rázny krok. Keďže bol umiestnený v zariadení pre dlhodobo chorých, nainštalovali mu do izby kameru. Tomu, čo sa objavilo na záberoch sa dá len ťažko uveriť.

Georges Karama má úctyhodných 89 rokov. Rodina bola pre jeho ťažký zdravotný stav prinútená svojho milovaného dedka umiestniť do zariadenia pre dlhodobo chorých. Príbuzní si nevedeli vysvetliť opakujúce sa modriny na starčekovom tele a preto sa rozhodli nainštalovať do jeho izby kameru. To, čo sa objavilo na záznamoch ani v najhoršom sne nečakali.

Záhadné modriny u ťažko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Opatrovateľ, ktorý staručkého pána prebaľoval sa voči starčekovi správal agresívne, nedôstojne a uštedril mu niekoľko faciek. Georges, ktorý trpí demenciou tam bezbranne ležal a odporné správanie musel znášať. "Doslova som sa zložil na zem. Pocítil som totálnu slabosť," opísal svoje pocity vnuk staručkého pána Daniel.

Najzarážajúcejšie je, že opatrovateľ Jie Xiao o kamere vedel. Dopredu na ňu bol upozornený. "Kameru sme nasmerovali priamo na neho, no ani to ho neodstrašilo. Pre mňa osobne je to absolútne nepochopiteľné," priznal Daniel.

Záhadné modriny u ťažko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Rodina okamžite po vzhliadnutí videa zamierila do zariadenia. Po ceste zavolali na políciu a celý incident ohlásili. Mali šťastie a opatrovateľa stretli v momente, ako vychádzal z izby ich starkého. Zabránili mu odísť a zadržiavali ho až do doby, kým neprišla polícia. Xiao bol okamžite zo zariadenia prepustení a polícia si teraz dala námahu vyšetriť, či tento človek neubližoval aj iným klientom, ktorí sa v zariadení nachádzajú. Starčeka rodina previezla na kontrolu do nemocnice. Pri vyšetreniach mu ale vážnejšie zranenia neobjavili. 

Viac o téme: NásilieBitkaOšetrovateľStarček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu