Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zničený dievčenský život: Mladíci mali znásilniť tínedžerku (13), polícia ma na vec iný pohľad

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

ALICANTE - Mladé dievča prežilo asi najhoršiu skúsenosť vo svojom živote. Počas mestského festivalu San Juan v španielskom letovisku, malo byť znásilnené. Svedkovia sa rozrozprávali. Zasahovala aj polícia, ktorá násilníkov zadržala. Zarážajúci je ich vek.

Na juhovýchode Španielska v prístavnom meste Alicante sa odohrala obrovská udalosť. Obľúbený San Juan Festival sa koná každoročne na rôznych miestach krajiny. Stovky ľudí sa zíde na plážach, ktoré sú osvetlené vatrami. Dostupné je jedlo, pitie a zábava počas celej noci. Toto podujatie mala využiť skupina tínedžerov a znásilniť iba trinásťročnú dievčinu. Išlo o gang, ktorý zachytili na festivale viacerí svedkovia.

Jedna obeť im však pravdepodobne nestačila, a tak podľa svedkov pokračovali a napadli aj ďalšie dievča. Našťastie zasiahol otec dievčiny a zachránil ju pred násilnými tínedžermi. Muž následne nato privolal políciu. Po dorazení hliadky na miesto, bola skupina mladíkov zadržaná. "Polícia prišla a chlapci boli zadržaní. Niekoľko ľudí uviedlo, že boli vo veku medzi 13 a 15 rokov," prezradil jeden zo svedkov.

Podľa výpovedí malo ísť o Maročanov. Niekoľko prítomných tvrdilo, že okrem útoku a znásilnenia malo prísť aj ku krádeži mobilných telefónov. Všetky tvrdenia ale vyvracia polícia, ktorá je za oblasť zodpovedná. Vraj žiadny záznam o sexuálnom napadnutí neexistuje. Kde je teda pravda, vedia už len mladíci a dotyčné dievčatá. 

Viac o téme: ZnásilnenieŠpanielsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu