Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Opitý muž zastrelil v Moskve deviatich ľudí: Posledná obeť si vykopala vlastný hrob

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MOSKVA - Deväť ľudí zastrelil muž v strednom Rusku, ktorý sa počas popíjania pohádal so svojimi kumpánmi, informovali v nedeľu ruské úrady.

K tragédii došlo cez víkend v dedine Redkino v Tverskej oblasti, približne 150 kilometrov severozápadne od Moskvy. Medzi obeťami sú štyri ženy a päť mužov, informovala televízia RT. Páchateľ v noci zo soboty na nedeľu popíjal so svojimi obeťami alkoholické nápoje na letnej dači v Redkine.

Po vypuknutí hádky muž nakrátko odišiel a vrátil sa vyzbrojený loveckou puškou, ktorou následne začal z tesnej blízkosti strieľať do svojich spoločníkov. Poslednú z deviatich obetí - podľa správ svedkov - dokonca nútil vykopať si vlastný hrob. Jej telo následne schoval do batožinového priestoru auta. 

Muž sa údajne rozzúril po tom, ako ho niekto z účastníkov flámu obvinil, že neabsolvoval službu v armáde. Prípadom sa zaoberá Vyšetrovací výbor Ruskej federácie. Muž podozrivý z vraždy - 45-ročný elektrikár z Moskvy - bol vzatý do väzby už krátko po čine, keďže sa nepokúsil ujsť. Políciu privolala 21-ročná žena, ktorej sa podarilo prežiť v úkryte pod dekou. Vražednú zbraň mal páchateľ v legálnej držbe.

Viac o téme: StreľbaHádkaRuskoMoskva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu