Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Teroristický útok v Londýne má ďalšiu obeť: VIDEO Smrteľného pádu do rieky Temža

Ďalšia obeť útoku v Londýne Zobraziť galériu (4)
Ďalšia obeť útoku v Londýne (Zdroj: TASR/AP)

LONDÝN - Pred dvomi týždňami zasiahla svet ďalšia šokujúca správa. V Londýne útočil autom na Westminsterskom moste šialenec. Po útoku zomrela ďalšia obeť. Andreea (†31) z Rumunska bola na výlete so svojím priateľom.

Andreea Cristeaová (31), turista z Rumunska, zomrel vo štvrtok potom, čo ju lekári odpojili od prístrojov. Počas londýnskeho útoku spadla z Westminsterského mosta. Z vody ju vytiahli záchranári a previezli do nemocnice. Ako informuje britský portál theguardian.com, vo vyhlásení polície stojí, že rodinu nebohej ženy tragédia hlboko zasiahla, no je vďačná za úsile zdravotníkov zachrániť ju.

Teroristický útok v Londýne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: YT/euronews)

"Po tom, čo bojovala o život viac ako dva týždne naša milovaná a nenahraditeľná Andreea, nádherná dcéra, sestra, partnerka, priateľka, najunikátnejší a život milujúci človek, akého si viete predstaviť, bola kruto a brutálne vytrhnutá z nášho života," uviedla zdrvená rodina a doplnila: "Navždy bude v našej pamäti ako žiariaci lúč svetla, ktorý budeme navždy zachovávať v našich srdciach." Andreea bola v Londýne na výlete so svojím priateľom Andreiom Burnazom, ktorého už z nemocnice prepustili.

Andreea Cristeaová
Zobraziť galériu (4)
Andreea Cristeaová  (Zdroj: Foto: YT/SH News)

Andreein priateľ
Zobraziť galériu (4)
Andreein priateľ  (Zdroj: Foto: YT/SH News)


Prečítajte si aj:

Toto je obeť útoku v Londýne: FOTO milovanej matky (†42) dvoch detí, ktorú zrazil útočník


Nešťastný incident je zachytený na videu. Vidno na ňom, ako Rumunka spadla z mosta, keď v Londýne útočil Khalid Masood v Hyundai Tucson.

Incident sa stal 22. februára. Útočník na londýnskom Westminsterskom moste najprv narazil autom do ľudí na chodníku a následne nožom dobodal policajta hliadkujúceho pred sídlom britského parlamentu. Policajti ho postrelili, neskôr svojim zraneniam podľahol.

 

 

Viac o téme: útok LondýnTemža
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu