Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšie obete teroru v Londýne: Američan, ktorý chcel ochutnať európske pivo, a Poliak

Curt Cohran Zobraziť galériu (3)
Curt Cohran (Zdroj: Facebook/Curt Cohran)

LONDÝN /WASHINGTON - Vyšetrovatelia posledného teroristického útoku v Londýne identifikovali tretiu z obetí. Na vyčíňanie radikalizovaného šialenca doplatil životom aj americký turista Kurt Cohran a pri útoku utrpela zranenia aj jeho manželka. Medzi obeťami je tiež jeden poľský občan.

Okrem Curta Cohrana mal počas londýnskeho útoku zahynúť aj jeden Poliak, informáciu však úrady zatiaľ oficiálne nepotvrdili. Bol by tak štvrtou obeťou útočníka.

FOTO Hrdina z Londýna: Politik zachraňoval život, jeho brat zahynul pri teroristickom útoku

Smrť Curta Cohrana (†54) bolestne poznačila jeho rodinu a priateľov. Nikto z nich nečakal, že výlet do Londýna bude mať tragický záver. Cohran sa s manželkou rozhodol precestovať Európu a jednou zo zastávok bol aj Londýn a jeho monumenty. Na Westminsterskom moste ho však čakala smrť.   

Ďalšie obete teroru v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Curt Cohran)

Curtova manželka, Melissa Payneová Cohranová (46), skončila po útoku v nemocnici so zlomenou nohou a dolámanými rebrami. Takisto utrpela zranenia hlavy, ale prognóza jej uzdravenia je podľa lekárov dobrá. Spolu s manželom stihla Melissa navštíviť Nemecko, Írsko či Škótsko. Zrážke s autom však zabrániť nedokázali.

Ďalšie obete teroru v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Curt Cohran)

„S ťažkým srdcom musím oznámiť smutné správy o našom krásnom bratovi, otcovi, manželovi, synovi a kamarátovi Curtovi Cohranovi, ktorý neprežil zranenia utŕžené počas teroristického útoku v Londýne,“ napísala na Facebook Shantell Payneová.

Curt bol podľa zahraničných médií inžinierom, ktorý v Utahu vlastnil súkromné nahrávacie štúdio. Jeho vášňou bola hudba. On a jeho manželka boli medzi prvými, ktorých terorista zámerne prešiel autom.

...

 

Viac o téme: ObeťTeroristický útokLondýnCurt Cohran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu