Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Desivé konanie mladíka (22) v Zlíne: VIDEO Polial sa benzínom a zapálil so slovami stávka je stávka

(Zdroj: Foto: YT/zlin.cz)

ZLÍN - Desivý incident sa odohral v noci zo soboty na nedeľu v Zlíne. Muž sa na čerpacej stanici polial benzínom a zapálil. Dvaja pracovníci benzínky mu okamžite pribehli na pomoc a uhasili ho. Aj napriek tomu utrpel veľmi vážne zranenia.

Nešťastie sa stalo krátko po tretej hodine v noci v časti mesta Louky. Mladík podľa Javoříkovej položil na stôl v predajni tunajšej benzínové čerpacie stanice stokorunu a obsluhe povedal, že si ide natankovať. Potom vyšiel von a pri stojane číslo jeden sa polial benzínom za pár desiatok korún. "Potom vošiel späť do predajne, z ktorej krátko na to vybehol von so slovami ´Stávka je stávka´. Dobehol na hlavnú cestu, kde sa podpálil. Na mieste bolo niekoľko ľudí, dvaja z nich mladíka rýchlo uhasili," opísala Javoříková. 

Na miesto bol povolaný vrtuľník, ktorý muža transportoval na popáleninové centrum do Brna. Povedala to zlínska policajná hovorkyňa Lucie Javoříková. Hovorca Fakultnej nemocnice Brno Pavol Žára uviedol, že muž je v kritickom stave.

Svedkovia udalosti privolali ihneď záchranárov. Stav muža je vážny. "Je v popáleninovom šoku. Má popáleniny na 50 percentách tela," doplnil Žára. Policajti teraz zisťujú okolnosti nešťastia. "Či tu zohral rolu aj alkohol, či iné omamné a psychotropné látky, bude jasné z rozboru krvi mladého muža," uzavrela Javoříková.

 

Viac o téme: MladíkZlínBenzí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu