Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tragédia v Taliansku: Polícia zverejnila VIDEO, most sa zrútil na manželov (†54, †60) v aute

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/ANSA/Cristian Ballarini)

ANCONA - Smrť manželského páru vo veku 54 a 60 rokov si včera v Taliansku vyžiadalo zrútenie mosta na diaľnici A14 vedúcej pozdĺž pobrežia. Tri ďalšie osoby utrpeli zranenia. Nešťastie sa stalo neďaleko Ancony. Polícia zverejnila video záznam z nešťastia.

Kuriózna nehoda v Rakúsku, záhadný prelet opitého Slováka: FOTO Preboha, ako sa tam dostal?

Antonella Viviani a jej manžel Emidio Diomede sa nachádzali vo vozidle Nissan Qashqai, ktoré uviazlo pod spadnutou konštrukciou mosta. Boli na mieste mŕtvi. Dvojica sa zosobášila pred 36 rokmi a má dve deti. "Boli to výnimoční ľudia," uviedla pre ANSA ich dcéra Daniela.

Samotný nadjazd bol uzavretý pre dopravu a v čase nehody na ňom vykonávali údržbové práce. Zranili sa aj traja robotníci, ktorých previezli do nemocnice v Ancone. Dvaja utrpeli ľahké zranenia, tretí mal iba modriny. Podľa agentúry ANSA zasahovali počas záchrannej operácie dva vrtuľníky. 

Tragédia v Taliansku: Polícia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR /AP)

Príčinami kolapsu stavby sa začali zaoberať úrady. Niektoré organizácie už vyzvali na odstúpenie talianskeho ministra dopravy Graziana Delria.

Podobná havária sa stala vlani v októbri na štátnej ceste medzi mestami Miláno a Lecco, na ktorú sa zrútil nadjazd vo chvíli, keď po ňom prechádzal kamión s nadrozmerným nákladom. Pri tejto udalosti zahynul jeden človek a ďalšie štyri osoby vrátane vodiča kamióna utrpeli zranenia.

Viac o téme: MostSmrťZrútenieTalianskoAscona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu