Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Manželia sexovali za jazdy v aute: Stačil okamih a ich rodina bola navždy zničená

Amanda a Matthew Notebeartovci Zobraziť galériu (3)
Amanda a Matthew Notebeartovci (Zdroj: FB/Matthew Notebeart)

FLORIDA - Mal to byť romantický večer, no stal sa z neho horor. Manželia Amanda a Matthew (33) Notebeartovci z amerického Palm Beach sa dostali prvýkrát spoločne von po tom, čo sa im narodilo druhé dieťa. Muž kúpil svojej žene na Valentína lístky na koncert a po ceste domov sa rozhodli v aute pre trochu rozkoše, no práve vtedy došlo k havárii.

Smrť na Valentína pri sexhorore: Muž urobil priateľke (24) niečo, z čoho sa vám obráti žalúdok

Matthew uviedol, že po narodení druhého dieťaťa nemali príležitosť tráviť s manželkou čas vonku, tak im dobre padlo vyraziť si konečne na koncert. Na ceste domov však začali popíjať alkohol a dostali chuť na sex. Amanda sa usadila v lone svojho manžela, ktorý chcel auto odstaviť, ale práve vtedy dostal na prašnej ceste šmyk a zišiel s vozidlom do kanála. Žena neprežila silný náraz hlavou do čelného skla.

FOTO Manželia sexovali za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Matthew Notebeart)

Neskôr sa ukázalo, že ani jeden z dvojice nemal zapnuté bezpečnostné pásy. V toxikologickej správe sa podľa Palm Beach Post písalo, že Matthew dvojnásobne prekročil povolený limit alkoholu a tiež našli v jeho krvi stopy po marihuane.

Muž sa na súde kajal. S plačom povedal, že mu jeho manželka chýba tak veľmi, že sa to nedá ani opísať slovami. Priznal sa k zabitiu dopravným prostriedkom, no jeho právnici dúfali, že neskončí vo väzení, pretože sa chce postarať o svoje deti, teraz vo veku 12 a tri roky. Amandin otec však požadoval maximálny trest, pretože "mal zodpovednosť za to, že privedie svoju ženu bezpečne domov".

FOTO Manželia sexovali za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Matthew Notebeart)

Sudkyňa Laura Johnsonová sa vyjadrila, že ide o najnezmyselnejší a najtragickejší čin, s akým sa doteraz stretla. Navyše muž nevyužil šancu polepšiť sa po tom, čo ho prepustili z väzenia a bol stále v podmienke. Matthew Notebeart dostal päť rokov natvrdo.

Viac o téme: AutoSexSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu