Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otras v škôlke u susedov: Chlapčeka (5) mučili ľadovou sprchou, bez jedla a vody!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: jfamily.com)

JAMNÉ - Ďalší škandál, ktorý nemá obdobu. Zhrození rodičia nahlásili úradom, že v škôlke, ktorú navštevujú ich deti, dve učiteľky surovo šikanujú najmenej jedného 5-ročného chlapčeka. Bezbranné dieťa zatvárajú, ťahajú a sprchujú studenou vodu. Prípadom sa už zaoberajú kompetentní.

Surové správanie voči najmenej jednému žiačikovi sa malo diať v materskej škole v českej obci Jamné na Jihlavsku. Incident nahlásili kompetentným rodičia ostatných detí. Dve učiteľky mali šikanovať najmenej jedného 5-ročného chlapčeka "Je tam veľké šikanovanie, sprchovanie studenou vodou, zatváranie do miestnosti s upratovacími prostriedkami. Zatvárajú tam chlapca a nedostáva celý deň jedlo a pitie," povedala televízii Nova svedkyňa šikanovania.

Fyzické násilie

Chlapčeka údajne učiteľky aj fyzicky napádali. "Je na ňom páchané aj fyzické násilie ako ťahanie za ruky, stláčanie rúk až tam zostáva odtlačok," doplnila svedkyňa. Prípad už preveruje sociálka, vedenie obce a základná škola, pod ktorú škôlka patrí. Ako povedala riaditeľka školy a škôlky Miluše Marešová, šikanovania dieťaťa sa mali dopúšťať vedúca učiteľka a učiteľka. "To, čo sme sa dozvedeli, je pomerne závažné a riešime to aj s mamičkou, ktorej sa to týka," dodala Marešová.


Prečítajte si aj:

Pekelná škola v Česku: Šokujúce odhalenie po smrti učiteľky (†55), brutálny teror od žiakov!


Kompetentní teraz preverujú, či obeťami surovej šikany neboli aj ostatné deti. Ak by sa incident s chlapčekom potvrdil, podľa riaditeľky by obe učiteľky prišli okamžite o prácu. 

 

 

 

 

Viac o téme: ŠkôlkaChlapčekŠikana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu