Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zneužívané dievča (†12) vysielalo naživo svoju samovraždu: Video je nočnou morou polície

Katelyn Nicole Davisová Zobraziť galériu (3)
Katelyn Nicole Davisová (Zdroj: FB/Katelyn Nicole Davis)

GEORGIA - Katelyn Nicole Davisová mala iba 12 rokov, no rozhodla sa 30. decembra minulého roka ukončiť sama svoj život po tom, čo ju mal sexuálne zneužívať jej príbuzný. Video zo svojej samovraždy vysielala naživo na Facebooku. Polícia okrem vyšetrovania jej smrti teraz bojuje aj s iným veľkým problémom. Napriek snahe sa jej nedarí prinútiť webové stránky, aby stiahli záznam z internetu a tvrdí, že je bezmocná.

Hororový boj ruského Rómea (†15) a Júlie (†15) za lásku: Po streľbe na políciu na VIDEU sa zabili

Katelyn Nicole Davisová na videu vraví, že ju fyzicky a sexuálne zneužíval jej príbuzný. Potom kameru nechá bežať a obesí sa v záhrade. Záznam má približne 20 minút a podľa portálu thesun.co.uk na ňom počuť aj to, ako na dievča kričí z diaľky ženský hlas jej meno.

Žiačka základnej školy v okrese Polk, v americkom štáte Georgia, posledné okamihy streamovala naživo na sociálnej sieti. Z tej ich neskôr odstránili, ale ešte predtým ich prevzali iné weby, z ktorých ich už polícia tak ľahko dostať nevie.

Zneužívané dievča (†12) vysielalo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Katelyn Nicole Davis)

Policajné oddelenie zaplavili žiadosti od ľudí dokonca z cudziny, ktorí na záznam natrafili a chcú, aby bol zmazaný. Policajný šéf Kenny Dodd sa pre televíziu Fox5 vyjadril, že prvýkrát ho kontaktoval dôstojník z Kalifornie, ktorý video videl v noci, keď dievča zomrelo.

Podľa neho už oslovili niektoré zo stránok, pretože záznam je nielen bolestivý pre rodinu, ale môže byť škodlivý aj pre ostatné deti, ale keďže ich snaha nemá oporu v zákone, nepodarilo sa im prevádzkovateľov presvedčiť. Kenny Dodd si však myslí, že je to jednoducho aj vec slušnosti.

Zneužívané dievča (†12) vysielalo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Katelyn Nicole Davis)

Portál CoosaValleyNews informoval, že policajné vyšetrovanie sa začalo tri dni pred Katelyninou smrťou, pokiaľ ide o obvinenia zo sexuálneho zneužívania, ktoré urobila vo svojom denníku. Kriminalisti teraz pracujú na získaní povolania na domovú prehliadku, aby získali prístup aj k jej telefónu a sociálnym sieťam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu