Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hororový boj ruského Rómea (†15) a Júlie (†15) za lásku: Po streľbe na políciu na VIDEU sa zabili

Katarína a Denis sa rozhodli pre samovraždu. Zobraziť galériu (3)
Katarína a Denis sa rozhodli pre samovraždu. (Zdroj: Instagram/denismurav)

MOSKVA - Denis a Katarína, ktorí boli na úteku od rodičov, spáchali samovraždu po tom, čo sa dostali do patovej situácie s políciou. Streľbu na mužov zákona, ktorí sa ich snažili presvedčiť, aby sa správali rozumne, natočili cez službu Periscope a video zverejnili na Instagrame. K zúfalému kroku sa podľa ruských médií odhodlali kvôli pocitu, že ak sa vzdajú, už sa nikdy neuvidia.

Žena (†31) len mala odísť za kamarátkou: Keď ju Rus (35) prichytil pri sexe, prišla krutá pomsta

Katarína na videu vysvetľuje, že mala hádku s matkou, pretože nesmela ísť prespať k svojmu priateľovi. Aj napriek zákazu k nemu odišla. "Našli ma v noci... Bolo to drsné, a všetko sa to stalo pred Denisom a jeho matkou. Znovu som utiekla," vysvetlila tínedžerka. Denis potom zrejme postrelil Kataríninu matka do bedier, ale nie je jasné, či to bol zámer alebo nehoda.

Dvojica sa ďalšie tri dni ukrývala pred rodičmi v istom dome pri meste Pskov v severozápadnom Rusku. Polícia ju však vypátrala a obkľúčila. Pár, ktorý mal k dispozícii pištole, pušky, nože aj vysielačky sa rozhodol brániť. Denis spustil paľbu na policajnú dodávku.

Hororový boj ruského Rómea
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/denismurav)

Vyjednávači sa ich snažili presvedčiť, aby sa vzdali, ale na livestreame z Periscopu je podľa portálu thesun.co.uk počuť Katarínu, ako hovorí: "Nemáme žiadne možnosti." a Denis dodáva: "Ak sa nevzdáme, zomrieme. Ale keď sa vzdáme, už sa nikdy neuvidíme." Potom obrátili zbrane proti sebe a spáchali samovraždu.

Hororový boj ruského Rómea
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/denismurav)

"Dvaja ozbrojení 15-roční tínedžeri sa zabarikádovali v dome v dedine Strugij Krasnje. Policajní dôstojníci s nimi vyjednávali niekoľko hodín, ale márne. Neskôr tínedžeri prestali reagovať," uviedol na margo tragédie policajný hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu