Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Barbara zomrela na operačnom stole, potom prišlo niečo nečakané: VIDEO Boží zásah

Barbara Bartolomeová Zobraziť galériu (2)
Barbara Bartolomeová (Zdroj: Youtube/NDEaccounts)

SACRAMENTO - Barbara Bartolomeová sa druhýkrát narodila. Počas operácie zomrela a jej duša putovala do neba, kde sa stretla s Bohom. Smrť ju však musela odprevadiť medzi živých, pretože Boh sa s ňou dohodol, že kvôli deťom musí ostať nažive.

Barbara si na udalosť spred rokov spomína veľmi jasne. Cítila, ako sa jej duša vznáša nad operačným stolom, pohybovala sa po sále a pozorovala lekárov, ako sa ju snažia resuscitovať, opísala Medzinárodnej asociácii pre štúdium zážitkov blízkych smrti.

Prehovoril muž, ktorý na hodinu zomrel: Videl som nebo aj svojho mŕtveho kamaráta

Mama dvoch detí mala vtedy 31 rokov, keď sa ocitla na hranici medzi životom a smrťou. „Doslova som vyšla zo svojho tela,“ opisuje Barbara. Odrazu pocítila prítomnosť Boha – milujúceho, prijímajúceho a večného. Vtedy sa pozrela na svoje bezvládne telo a pomyslela si, že musela zomrieť.

Barbara zomrela na operačnom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

„Cítila som sa veľmi pokojná a sústredená,“ povedala Barbara z Kalifornie. Zároveň si však uvedomovala, že ešte nie je pripravená zomrieť. A tak sa s Bohom dohodla, že sa ešte vráti na Zem. Doma ju čakalo jedno 8-ročné a jedno trojmesačné dieťa. „Ich životy by sa navždy zmenili, keby som odišla,“ priznala. Boh Barbarin pocit vyslyšal a opäť sa ocitla na operačnom stole vo svojom tele.

Otvorila oči a pozerala sa rovno do tváre chirurga. Znova pocítila obrovský vnútorný pokoj a nemala žiadny strach zo smrti. „Strata strachu zo smrti je úžasná,“ prezradila žena, ktorej transcendentný zážitok hlboko zasiahol duševný život.

Viac o téme: Život po smrtiBarbara Bartolome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu