Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragický koniec matky a jej synčeka: Posledné slová, z ktorých mrazí, venovala manželovi

Sheri Shermeyerová s Johnom Zobraziť galériu (3)
Sheri Shermeyerová s Johnom (Zdroj: Sheri Shermeyer )

GLEN ROCK - Tragický odchod ženy a jej dvanásťmesačného synčeka nikto nečakal. Zúfalá Sheri napísala dlhý emotívny odkaz venovaný svojmu partnerovi a napokon zobrala život svojmu dieťaťu aj sebe. Čo ju viedlo k tomuto rozhodnutiu a ako ho spáchala je desivé.

Sheri Shermeyerová pochádzala z amerického štátu Pensylvánia. Počas tohtoročných vianočných sviatkov pristúpila k tomu najsmutnejšiemu rozhodnutiu v živote. Presne 26. decembra napísala na svoj facebookový profil posledný odkaz.

Príspevok bol plný emócií, smútku a slúžil ako výpoveď ženy, ktorá ďalej nevládze kráčať životom. Zo slov, ktoré napísala bolo evidentne jasné komu sú adresované. Bol to jej manžel a otec ich spoločného synčeka. Mala chuť sa mu pomstiť a tak aj spravila.

Tragický koniec matky a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Sheri Shermeyer )

Manželka, žena a matka malého Johna zo seba naposledy vypustila všetky trápenia a bolesti. Písala o tom, ako je unavená z bytia, z plaču, z fyzickej ignorácie, zo stresu, z nedostatku spánku, jednoducho zo života. Priznala, že do poslednej chvíle verila, že stačí milovať. "Láska nestačí, nie je pre teba," smerovali slová k jej mužovi.

Vyčítala mu všetko a vyzvala ho, že bez nej a Johna môže žiť život za prítomnosti liekov, alkoholu a zábavy. Tvrdosťou slov nešetrila: "Svojho syna už nikdy neuvidíš. Nezaslúžiš si dediča ani nikoho, kto by niesol tvoje meno. Jediné načo teraz dokážem myslieť je odchod z tohto sveta. Jednoducho si vložiť zbraň do úst a odísť. A to sa aj stane," pokračovala vo svojej výpovedi.

Tragický koniec matky a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Sheri Shermeyer )

Polícia dorazila do spoločného domu Sheri a jej partnera tri hodiny po tom, čo bol príspevok zverejnený. Príslušníkov zavolal samotný muž, ktorého sa odkaz tak osobne dotýkal. Privolaná polícia ale už nedokázala spraviť nič. Na mieste našla mŕtve telo ženy a jej malého synčeka. Zobrala život svojmu dieťaťu, ktoré zadusila a následne nato spáchala samovraždu.

VIDEO, z ktorého behá mráz po chrbte: Študent urobil na strelnici čosi nepochopiteľné

Polícia prípad vyšetruje ako vraždu a samovraždu. K príspevku na sociálnej sieti pribudlo niekoľko sto reakcií. Mnoho z tých, ktorí sa vyjadrili k tomuto činu si nedovolili rozhodnutie Sheri hodnotiť. "Bolesť, ktorú v sebe mala musela byť strašná! Je to cítiť v každej vete, ktorú napísala. Neprináleží mi súdiť," znela jedna z reakcií. 

Viac o téme: VraždaSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu