Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Amanda (†25) odmietla sex: Muž (21) ju surovo zavraždil a telo znásilnil, v dome bol synček (2)

Christopher a jeho obeť Amanda
Christopher a jeho obeť Amanda (Zdroj: Foto:YT/WPTV News)

OKEECHOBEE COUNTY - Otrasný prípad vyšetrujú floridskí kriminalisti. Obvinili muža (21), že surovo zavraždil 25-ročnú Amandu po tom, čo s ním odmietla mať sex. A to nebolo všetko.

Brutálny incident sa stal ešte začiatkom mesiaca v Okeechobee County na Floride. Vyšetrovatelia zatkli 21-ročného Christophera Williama 10 dní po tom, čo našli 25-ročnú Amandu Gayle Suarezovú so strelnou ranou do tyla. "Myslím, že niekto by mal zabiť človeka, ktorý to urobil, alebo ho zatknúť" povedal sused Bobby Walker pre wptv.com a dodal: "Myslím, že by vrah mal dostať to, čo si zaslúži." 

Podľa polície Amanda muža poznala a dobrovoľne ho pustila do svojho domu. Keď odmietla Christopherove sexuálne návrhy, muž odišiel do svojho auta, vzal pušku kalibru 22, vrátil sa dovnútra a na Amandu začal strieľať počas toho, čo sa snažila utiecť zadnými dverami. 

Vyšetrovatelia ďalej uviedli, že násilník po tom, čo ženu zastrelil, mal s bezvládnym telom sex. Telo následne odtiahol na chodbu a nechal ho v polohe kríža. Stopy sa snažil zahladiť tak, že spálil jej oblečenie a vzal jej mobilný telefón, ktorý neskôr detektívi vypátrali. Na základe krvavých stôp, ktoré na mobile objavili, usvedčili Christophera z hrdelného činu. Ako opísali, páchateľ vo výpovedi uviedol, že nevie, prečo vraždil. Nemal na to žiaden dôvod, chcel len vedieť, aký je to pocit.


Prečítajte si aj:

 Brutálna vražda na východe! Osudná sexzoznamka: 16-ročný Peter na FOTO bodal ako zmyslov zbavený!


Na prípade je najšokujúcejšie, že počas celého incidentu bol doma aj Amandin dvojročný synček. Christopher čelí obvineniu z úkladnej vraždy, ozbrojeného vlámania, znesvätenie tela, pokusu o sexuálne zneužitie, krádeže a manipulácie s dôkazmi. 

Viac o téme: SexVraždaZnásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu